Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Én tjeneste kan stadig give dig adgang til amerikansk Netflix

Netflix har blokeret for adgang til andre landes indhold, men en VPN-tjeneste forsikrer, at den stadig giver dig adgang til Netflix US og alle andre landes udgaver af tjenesten.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Indholdet på Netflix er ikke ens i alle lande. Derfor har det været populært via VPN-tjenester at skaffe sig adgang til eksempelvis den amerikanske udgave af Netflix, så man på den måde får et større udvalg af film og serier. 

Den mulighed har Netflix nu lukket for. Folkene bag NordVPN hævder dog, at du stadig få kan adgang til alle landes Netflix-indhold via deres VPN-tjeneste.

I en pressemeddelse skriver NordVPN, at de vil kæmpe for at bevare det sådan, da det er uretfærdigt, at danske Netflix-brugere betaler mere for langt mindre indhold, end det eksempelvis er tilfældet for amerikanske brugere. I USA er der adgang til over 6.000 titler, mens der kun er omkring 2.000 titler tilgængelig på den danske Netflix.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere