Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Dansk app skaber beskæftigelsens nye sociale medie

MeeW forbinder mennesker på tværs af kompetencer, talenter, personligheder og landegrænser, så man hurtigt kan få løst en opgave eller finde et job.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Klokken er 19:30, da det går op for dig, at du skal bruge en elektriker i morgen. Du downloader MeeW og finder alle du nogensinde har manglet i én og samme sociale adressebog. I den nye app søger du efter en kompetence og swiper herefter, til du finder rette vedkommende. Idéen er at bringe mennesker sammen på tværs af kompetencer, talenter, personligheder og landegrænser.

”Vi har ikke ønsket at begrænse MeeW til et fag eller en branche. Ligesom vi ikke er begrænset af landegrænser i en globaliseret verden. For hvordan finder du eksempelvis en international aupair? En musikproducer, hvis du er sanger? Eller en dansk ingeniør med gode anmærkelser, hvis du er tysk bilfabrikant? Vi giver mulighed for at finde og tilbyde evner på tværs af lande. Men vi starter i Danmark. Du bygger dit netværk i app’en, så du altid har kontakt til, hvem du skal bruge. Alle har en kompetence eller et talent, som andre kan bruge, og vi vil skabe forbindelsen", fortæller appens grundlægger Armin Kavousi og fortsætter:

”Fremtiden er freelance og peer-to-peer, derfor vil vi forbinde Danmark ud fra kompetencer og talent. Fælles for de niche platforme, der allerede er etableret er, at de primært satser på fastansættelser og altså længerevarende jobs i den traditionelle form. Men hos MeeW fokuserer vi på peer-to-peer og samler de mange forskellige kompetencer under ét tag i stedet for det fragmenterede marked, det er i dag”.

”MeeW er for alle uanset om du er i beskæftigelse eller ej. Det vigtigste er at du laver det du har mest lyst til, og er bedst til. Alle har, og vil gerne tilbyde deres individuelle kompetencer og her giver MeeW platformen gratis mulighed for at udnytte dette. Samtidig kan du finde det du selv mangler, eller endda finde andre med samme interesser.

Appen kan hentes til iOS og Android.

 

 
IT-JOB

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Lead iOS-udvikler til ambitiøst team

SOS International A/S

System Specialist

Unik System Design A/S

IT Operations Manager
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere