Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

B&O er klar med trådløse stereohøjttalere i rigmandsklassen

Beolab 28 er en slank og intelligent stereohøjttaler med lyd der automatisk tilpasser sig rummet, så du kan placere den hvor som helst i hjemmet. Prisen er knap hundrede tusind kroner.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

"Beolab 28 er vores hidtil mest avancerede forbundne højttalere. Vores lyd- og designeksperter har kombineret adaptiv lyd i studiekvalitet med et håndlavet, slankt design, der giver mulighed for at nyde musik i allerhøjeste kvalitet," fortæller Christoffer Poulsen, Senior Vice President og Head of Product Management hos Bang & Olufsen.

Stor stereolyd

Stereolyden leveres fra specialdesignede højttalerenheder - herunder en nedadrettet subwoofer, der forstærker basfunktionen, så den skal kunne fylde selv meget store rum uden problemer. Derudover har Beolab 28 en diskanthøjttaler, der er udviklet særligt til netop dette design for at skabe et balanceret mellemområde, selv ved meget høje niveauer. Den skal leverer "en næsten uhyggelig præcis diskantgengivelse", ifølge B&O. Med Beam Width Control-teknologien fra Beolab 90 sikrer Beolab 28 den bedste lydoplevelse til enhver situation, samtidig med at den minimerer refleksioner fra potentielle sidevægge.

Højttalerens fod er formet, drejet og fræset i Bang & Olufsens legendariske Fabrik 5 i Struer. De næsten en meter lange, slanke trælameller i FSC-certificeret eg eller valnød er diskret monteret i hver ende. B&O mener selv at de næsten har krydset grænsen for, hvad der burde være muligt, i betragtning af hvor levende et materiale træ er. Samtidig har de skabt en 'magic movement-effekt', hvor lamellerne elegant glider til side for at give plads til lyden – på samme måde som tæppet glider til side i en biograf.

Bang & Olufsens ambition om at sikre en lang levetid gør sig også gældende for Beolab 28, der har et tilslutningsmodul, der kan opgraderes, så produktet er fremtidssikret, også på hardware, gennem flere generationer. Det samme vi har set i Besound Level:

https://www.altomdata.dk/bo-beosound-level-test-baeredygtig-hoejttaler-er-bo-naar-det-er-bedst/

Beolab 28 kan både placeres på gulvet eller monteres på væggen, så den ikke optager gulvplads. Den kommer i sølv, sort antracit eller bronzetonet aluminum og kombineres med højttalerdæksler i tekstil i farverne grå eller grå melange eller massivt træ i lys eg, eg, røget eg eller valnød – alt efter hvilken stil og kombination, du er til.

Nem, trådløs og hundedyr

B&O betegner Beolab 28 som en alt i en-højttaler, med en opsætning, der er let, hurtig og kabelfri. Musikstreaming kan ske via Chromecast, AirPlay 2 og Bluetooth. Til efteråret 2021 bliver højttaleren kompatibel med Beolink Multiroom gennem en automatisk softwareopdatering.

Ønsker du at parre Beolab 28 med et Bang & Olufsen tv, kan du gøre det ved hjælp af Powerlink eller Wireless Powerlink.

Beolab 28 kan købes fra i dag. Den vejledende pris er 80.000 kroner pr. sæt for tekstil-udgaven og og 90.000 kroner pr. sæt, hvis du vil have højttaleren i træ. Den sælges hos udvalgte forhandlere og på bang-olufsen.com.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere