Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Nu kan du få billige hotelophold på abonnement

Nye abonnementstjenester fra tech- og livsstilshotellet citizenM giver fjernarbejdere og digitale nomader mulighed for at arbejde og have det sjovt på en måde, der passer perfekt til deres arbejdskalender.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Det nuværende globale skift i arbejdskulturen – fra kontor til hjem til hvor som helst – reagerer citizenM nu på med to nye abonnementstjenester til fjernarbejdere og digitale nomader - et virksomhedsabonnement og et globalt pas.

Virksomhedsabonnement fra citizenM – en smart sove-arbejde-mødepakke til virksomheder med fjernarbejdere, der rejser regelmæssigt, udsendte teams, der har brug for (eller vil) samles konsekvent og lokale enkeltpersoner, der ønsker et bedre alternativ til at arbejde hjemmefra.

For kun 500 euro pr. måned kan en medarbejder arbejde i citizenM’s living room når som helst, sove i tre nætter (inkl. en velkomstdrink og morgenmad), bruge mødelokalerne, tilføje flere nætter eller møderumstimer med 10% rabat og underholde kunder i canteenM og på cloudM tagterrassebarer.

Virksomhedsabonnementet

"Corporate subscribtion" er en pakke designet til at løse alle de typiske problemer, som virksomheder ikke længere vil tackle: at betale for dyre samarbejdsmedlemskaber eller kontorlokaler, spilde tid på at søge på hotel-, mødelokale- arbejdsrumstilbud og ingen adgang til professionelle rum i store byer til kundemøder, workshops eller underholdning.

Denne pakke eliminerer også uforudsigelighed i prisfastsættelse og hotelopholdskvalitet. Købere har total abonnementsfleksibilitet. De kan købe en måned ad gangen efter behov for så mange fjernarbejdere som nødvendigt (eller for sig selv) eller få den årlige plan med den 12. måned gratis for de mest hyppige rejsende.

Alle 21 citizenM-hoteller er åbne for brugere af virksomhedsabonnement, og der er syv hoteller på vej i 2021. Nuværende byer: New York, Seattle, London, Paris, Boston, Amsterdam, Rotterdam, Glasgow, Zürich, Genève, København, Washington DC, Kuala Lumpur, Taipei. Nye locations i 2021: Los Angeles, Miami, San Francisco, Chicago.

Virksomhedsabonnement fra citizenM kan nu købes via www.citizenm.com/corporate-subscription

Globalt pas

"Global passport by citizenM" er en opholdsmulighed med fast rate for digitale nomader, der ønsker at rejse verden rundt uden at gå glip af noget fra arbejdspladsen, men med ultimative fleksibilitet fra måned til måned. Det er således muligt at slippe den dyre storbylejlighed og flytte ind hos citizenM til en lav gennemsnitspris på 50 euro pr. nat, når man køber en hel måned.

Det er tænkt som et arbejde-leve-rejsetilbud til den fleksible livsstilstype, der ønsker at bytte det at arbejde fra hjemmet til at arbejde i enhver by, de ønsker at udforske.

Alle citizenM-hoteller har gratis trådløs internetadgang, dedikerede arbejdsområder og placeringer i centrum eller ved lufthavn. Abonnementsmodellen vil også appellere til dem, der har brug for at blive i en by i mere end en måned, men ikke ønsker at underskrive en dyr og ufleksibel lejekontrakt.

Det globale pas er en blok på 30 sammenhængende dage hos citizenM, der kan købes måned for måned til en pris på 50 euro pr. nat plus rabatter på mad og drikkevarer. Prisen for en hel måned (1.500 euro) er mindre end en måneds leje for en central placering i en storby som London, New York, Amsterdam, Paris osv. Der er ingen mørklægningsdatoer, og eneste krav er mindst 7 nætter på et sted (og maksimalt 29 nætter på et sted). citizenM's globale pas vil være tilgængeligt i en begrænset mængde på 1.000.

Mere information fås ved at besøge det dedikerede global passport website og udfylde den korte forespørgselsformular.

Alle 21 citizenM-placeringer i 14 byer er inkluderet: Amsterdam, Rotterdam, London, Glasgow, Paris, Zürich, Genève, København, New York, Boston, Seattle, Washington DC, Kuala Lumpur, Taipei. Nye byer kommer i 2021: Los Angeles, Miami, San Francisco, Chicago.

Både virksomhedsabonnement og globalt pas kan nu købes på citizenM.com.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere