Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Brugerflugt fra Twitter efter Elon Musks overtagelse - Henrik Fisker er ude

Efter gårdagens nyhed om Elon Musks overtagelse af Twitter er brugere begyndt at forlade tjenesten i hobetal. Herunder prominente personer som danske Henrik Fisker, der trak stikket blot få minutter efter nyheden.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Nyheden om Elon Musks overtagelse af Twitter faldt ikke i god jord hos alle. Der gik ikke mange minutter fra annonceringen til adskillige brugere meldte deres afsked. Heriblandt skuespilleren Jameela Jamil, som havde over en million følgere.

https://twitter.com/jameelajamil/status/1518676806261477386?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1518676806261477386%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.businessinsider.com%2Fsome-twitter-users-say-quitting-platform-over-elon-musk-deal-2022-4

Flere prominente kunstnere og mediepersonligheder valgte at gå samme vej, mens Auschwitz-museet bemærkede en pludselig nedgang på omkring 35.000 følgere. En nedgang som, som ifølge en kommenterende brugere ikke havde noget at gøre med museet, men med en generel flugt fra Twitter, grundet Elon Musks køb af tjenesten.

https://twitter.com/AuschwitzMuseum/status/1518868437149396992

Blandt dem der øjeblikket tog flugten var danske Henrik Fisker, der som producent af elbiler under Fisker-brandet, er en direkte konkurrent til Musk. Der gik kun få minutter fra bekendtgørelsen om Elon Musks overtagelse til Fiskers Twitter-konto var slettet. Eftersigende med en afskedshilsen, der opfordrede brugerne til at følge ham på Instagram fremover.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere