Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Her sparer du vildt mange penge lige nu

Vi har fundet fem fede gadgets, der er faldet enormt meget i pris.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Vi har fundet fem fede gadgets, der er faldet enormt meget i pris< /h2>
Priserne falder hurtigt, når det gælder elektroniske vare. Det kan derfor godt betale sig at se på modeller, der er nogle måneder gamle, når du køber gadgets. Så kan der være rigtig meget at spare. Her har vi fundet fem produkter, der har fået flotte anmeldelser i vores og nu er faldet rigtig meget i pris.

Foldbar mobil til pris

Billig er den ikke. Heller ikke nu, hvor den er faldet mere end fire tusind kroner i pris. Med med den aktuelle prisreduktion er den dog ikke dyrere end så mange andre topmobiler, og så får du altså en smartphone, der er helt sin egen. Når der er klappet sammen har du en komplet topmobil af fineste støbning, når du folder den ud har du en tablet med stor skærm og hvis du bukker den har du en lille laptop eller et mobilt fotostudie. Mulighederne i den foldbare mobil er utrolig mange. Læs vores test af Samsung Galaxy Fold3 her.

Prisen var oprindelig 14199 kroner for en model med 256 GB, men nu fås mobilen betydeligt billigere. Se den aktuelle pris her.

Knivskarpt OLED-tv til stærk pris

LG kan noget med OLED-tv'er. Det var sidste års C1-model i den grad et bevis på. Her får du al den kontrastdybde, farvestyrke og skarphed teknologien er garant for når den er allerbedst. Et forrygende tv, der i ren billedkvalitet er de fleste overlegne og i sit design er så tyndt at det nærmest går i et med væggen. Læs vores test af LG OLED65C1.

Det kom på markedet med en pris på 19.999 kroner, men der er mange tusinde kroner at spare på tv'et nu. Se den aktuelle pris på LG OLED65C1 her.

Effektiv støjdræber på budget

Sony WH-1000XM4 er bredt anerkendt som det headset på markedet, der leverer den bedste støjreduktion. Det er simpelthen som at gå ind i et lyddødt rum, når du sætter hørebøfferne omkring dine ører. Det lette og transportvenlige headset har også et væld af smarte funktioner til lydkontrol samt bred understøttelse af de nyeste lydteknologier. Læs vores test af Sony WH-1000XM4 her.

Prisen var 2.800 kroner ved lancering, men den er faldet rigtig meget nu. Se den aktuelle pris på Sony WH-1000XM4 her.

Designlækker laptop til flot pris

Er du på udkig efter en kvalitetsbærbar, der klarer alle mobile computeropgaver uden slinger i valsen, er HP Envy 14-eb0037no værd at se nærmere på. Med hurtig processor, masser af hukommelse, stor harddisk og et forrygende grafikkort er der stort set intet, der kan bremse den designlækre maskine. Læs vores test af HP Envy 14-eb0037no her.

Prisen var 13.499 kroner, da den kom på markedet, men der er gode penge at spare på den nu. Se den aktuelle pris på HP Envy 14-eb0037no her.

Stilrent smart-ur med vild batteritid

Huawei er solid leverandør af stilsikre smartwatches. Watch GT 3 er skabt i lækkert ståldesign og fyldt med smarte funktioner, især til måling af aktivitet og fitness. Batteritiden er samtidig i en klasse helt for sig selv, med op til 14 dage på en opladning. Læs vores test af Huawei Watch GT 3 her.

Uret kostede oprindelig 2.190 kroner, men prisen er nu faldet en del. Se prisen på Huawei Watch GT 3 her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere