Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Segway lancerer luksus-løbehjul med stærk teknologi

KickScooter P65I er seneste skud på stammen i Segway-Ninebots serie af high-tech elløbehjul. Den byder på avanceret teknologi, stor motor og høj sikkerhed.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Med en nem foldemekanisme tager det blot 3 sekunder at være klar på løbehjulet, som har maksimal hastighed på 20 km/t og rækkevidde op til 65 km.

Den kraftige motor er placeret i baghjulet, og med en maksimal effekt på 980 W klarer den stigninger på op til 22%.

Opladningstid på fire timer samt det nye ergonimiske design med høj ramme, bredt styr og fodstøtte skal sikre høj komfort og sikkerhed i top.

Specifikationer i premiumklassen

Segway P65I er udstyret med nye store SegPower Cross-dæk (10,5” for & bag), særligt udviklet til helårsbrug. Sammenlignet med andre modeller er vejgrebet med SegPower Cross-dæk væsentlig forbedret for at undgå udskridning på vådt og glat føre.

For at øge din synlighed i forskellige lysforhold er den nye model udstyret med et ikke-blændende 10W LED forlys samt DRL-lys (Daytime Running Light), som gør dig synlig på alle tidspunkter af døgnet. De integrerede blinklys (for og bag) kombineret med Dual-bremsesystemet (skivebremse forrest og elektrisk bremse bagerst) sikrer endnu større sikkerhed.

Det solide design gør P65I i stand til at klare en maks. belastning på 120 kg.

Smarte features

Du kan enten benytte NFC tag eller Segway-Ninebot-appen til at låse KickScooteren op. Elektroniske enheder kan oplades under hele turen via USB C-porten, og med den indbyggede ladeindikator foran på P65I er det blevet nemmere at følge batteristatus under opladning (Grøn – fuldt opladet, Orange – oplader, Rød – næsten afladet).

Segway P65I er tilgængelig primo november til en dansk pris på 9.999 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud & Enterprise Architecture

Blive klogere på cloud i en virkelighed, hvor selv de mest stringente it-landskaber har det med at knopskyde over tid. Ny services, nye teknologiske muligheder og stigende interne forventninger gør, at data, processer og applikationer ofte er fordelt ud over flere leverandører og leverancemodeller.

14. december 2022 | Læs mere


People Tech 2022 – der hvor HR møder IT

People Tech 2022 er stedet for dig, som arbejder med HR eller med it-løsninger til HR-branchen. Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk. Bliv inspireret af andre virksomheders konkrete erfaringer, og hvad eksperterne mener om de store linjer inden for digitaliseringen af ​​HR.

15. december 2022 | Læs mere


Velkommen til IAM Festival 2023

Den 19. januar slår ICY Security dørene op til IAM Festival 2023. Her kan du bl.a. møde Chris Nørregaard, der sammen med sit team i Kolding Kommune har lagt fundamentet til et nyt IGA-hus. Katja Schou Hansen fortæller om den IAM-rejse, som Tryg Forsikring har været på og fortsat har store forventninger til.

19. januar 2023 | Læs mere