Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Kompakt Atmos-soundbar fra Bose

Bose Smart Soundbar 600 er en lille og elegant soundbar, som med Dolby Atmos og Bose TrueSpace teknologi skal være i stand til at løfte film, TV og musik langt over hvad tv'ets egne højttalere kan præstere.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

"Når lyd virkelig fanger dig kan den transportere dig fra blot at se TV og film til at du er fuldt ud til stede med det, der er på skærmen. For dem, der ønsker at føle sig omsluttet af deres lyd, men ikke har meget plads til udstyr, er Smart Soundbar 600 den ideelle løsning," siger Raza Haider, Chief Product Officer i Bose.

Til al underholdning

Når Dolby Atmos-indholdet er tilgængeligt vil præcist indstillede digitale Bose signaler og Atmos decoding i samspil med 600’erens fem transducere producere lyd der omslutter dig, selv når der ikke er nogle højtalere. To racerbaneformede transducere sender lyden horisontalt ud i rummet, en center tweeter leverer krystal-klar dialog og to transducere sender lyden opad, hvilket ikke kun hjælper det horisontale lydlandskab, men også reflekterer lyden op mod loftet, så det virker som om den kommer ovenfra. Med kraften og dybden fra disse komponenter vil en biljagt i høj fart føles som om den kommer bag fra og ikke mod dig, torden vil føles som om den kommer ovenfra og regn vil omringe dig.

Selv når du ikke ser Dolby Amos-kompatibelt indhold kan du stadig opleve fantastisk lyd. Med hjælp fra de fem transducere analyserer TrueSpace signaler udover Dolby Atmos, fx stereo eller 5.1 og remixer dem, så de producerer lyd lige så effektivt med samme rummelighed.

Bose QuietPort giver dyb bas med næsten ingen forvrængning på alle lydstyrker til TV og musik.

Kompakt størrelse

Soundbar 600 er kunstfærdigt designet til at være lille og kompakt. Uden at tilføje højde til kabinettet passer den stadig til alle de transducere, der kræves for at levere lyd af høj kvalitet, så ydeevnen er ikke reduceres i forhold til størrelsen. Soundbaren er 5.61 cm høj, 10.39 cm dyb og lidt over 69.44 cm lang, hvilket giver en lav profil, så højtaleren ubesværet passer under ethvert tv uden at blokere. Den har et raffineret og matteret udtryk med et sofistikeret metalgitter i sort.

Nem betjening

Det er nemt at sætte Soundbat 600 op. Tilslut et HDMI eARC eller optisk kabel fra soundbar til tv og så bliver du øjeblikkeligt omsluttet af lyd.

Soundbar 600 giver også mange muligheder for streaming. Med Wi-Fi, indbygget Chromecast, Spotify Connect eller Apple AirPlay 2 får du nem adgang til dine foretrukne musiktjenester. Med Bluetooth kan du forbinde din telefon eller tablet og streame det der spiller på din enhed. 600’eren kan også stemmestyres med Works with Google-funktionalitet og indbygget Amazon Alexa – og med Bose Voice4Video via Alexa kan TV’et tændes på den ønskede kanal og input med en enkelt kommando.

Soundbar 600 virker med alle Bose smarthøjtalere og soundbarer, hvilket giver mulighed for et lydsystem i flere værelser. Den kan også let parres med Bose bas-moduler og baghøjtalere, hvilket giver en endnu mere robust hjemmebiograf-oplevelse. Med Bose Music-appen kan du klare opsætning, styring, gøre 600’eren personlig og få adgang til Bose SimpleSync hvor du kan hente de nyeste softwareopdateringer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere