Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Test: Bowers & Wilkins Panorama 3: Lidt for simpel alt i en-løsning

VM-tema: Denne lydbar er velbygget og lækker, men begrænset i sine muligheder og skuffer lidt på surround, viser vores test.

Af Redaktionen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Panorama 3 er B&W’s første bud på en Atmos-lydbar skabt efter rette foreskrifter med en konfiguration på i alt 13 højttalere, heraf to opadvendte Elevation-højttalere og to subwoofere. Det hele er gemt væk i et stilfuldt sort kabinet, der passer fint ind under et 55”-tv eller større.

Tilslutning sker via HDMI eArc, og der er simpel touchbetjening oven på kabinettet.

Flere indstillinger kan ske i B&W-appen. Her er også mulighed for at benytte et lille udvalg af streamingtjenester – med vægt på hi-fi-tjenester som Tidal og Qobuz.

Alt, hvad der ikke kan streames den vej, kan streames via Bluetooth eller AirPlay 2. Som musikhøjttaler gør Panorama 3 sig ganske habilt. Dog vil du få bedre lyd, hvis du bruger dine 7499 kroner på et klassisk stereosæt.

Behersket surround

Til filmlyd gør den sig en tand bedre, om end vi er lidt skuffede over Atmos-effekten. Du får unægtelig et stort lydbillede, blot ikke i samme skala, som vi oplever hos konkurrenter til samme pris.

Når der heller ikke er mulighed for at rumkalibrere eller udvide med subwoofer og satellit-højttalere – og udvalget af smarte funktioner er ret beskedent – kommer Panaroma 3, trods lækkert design, til at stå lidt svagt i feltet af tilsvarende løsninger i prisklassen.Denne test er en dal af AODs VM i fodbold-tema. Se introartiklen til temaet her.