Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Microsoft åbner for automatisk blokering: Exchange Online vil blokere e-mails fra sårbare servere

Funktionen aktiveres 90 dage efter, at it-administratorer er blevet advaret om en sårbar server.

Microsoft opdaterer Exchange Online med en ny sikkerhedsfunktion, der skal holde styr på ikke-patchede eller gamle Exchange-servere.

Det skriver Bleeping Computer.

Funktionen aktiveres 90 dage efter, at it-administratorer er blevet advaret om en sårbar server og vil derefter automatisk begrænse og til sidst blokere e-mails sendt fra serveren for at beskytte modtagerne.

Dette gælder alt sammen for Exchange-servere on-prem i en organisation såvel som i hybride miljøer.

Det vil ramme "enhver Exchange-server, der har nået slutningen af ​​levetiden (for eksempel Exchange 2007, Exchange 2010 og snart Exchange 2013), eller forbliver upatchet for kendte sårbarheder," meddeler Exchange-teamet hos Microsoft og fortsætter:

"For eksempel betragtes Exchange 2016- og Exchange 2019-servere, der er væsentligt bagud med hensyn til sikkerhedsopdateringer, som vedvarende sårbare."

Den nye funktions primære mål er at hjælpe Exchange-administratorer med at identificere ikke-patchede eller ikke-understøttede on-prem Exchange-servere, så de kan opgradere eller patche dem, før de bliver sikkerhedsrisici.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere