Artikel top billede

Vi befinder os i en ny teknologisk æra med AI, siger Nvidia-direktør: "Alle er programmører nu - du skal bare sige noget til computeren"

”Vi har lukket den digitale kløft," siger Jensen Huang, CEO i Nvidia, der kalder AI for en computerrevolution.

Barrieren for at udvikle og programmere software er nu så lav, at alle, der har adgang til kunstig intelligens-teknologier, kan kalde sige computerprogrammør.

Sådan lyder det fra Jensen Huang, administrerende direktør i den amerikanske chipproducent Nvidia, da han talte ved Computex- konferencen i Taiwan i går, mandag. Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

"Programmeringsbarrieren er utrolig lav. Vi har lukket den digitale kløft. Alle er programmører nu - du skal bare sige noget til computeren," fortalte han.

Jensen Huang kaldte AI for en digital computerrevolution, og sagde, at der med kunstig intelligens ikke er nogen tvivl om, at vi lige nu befinder os i en ny computeræra.

"Det (AI red.) kommer til at røre bogstaveligt talt hver eneste industri," sagde Jensen Huang.

Ved konferencen løftede han sløret for flere Nvidia-nyheder herunder, at de har indgået partnerskab med verdens største reklamegruppe WPP for at lave AI-genereret indhold til digital annoncering.

Nvidia-aktien har været på himmelflugt den seneste tid og steg over 25 procent på en enkel dag i sidste uge, da de aflagde regnskab.

Det er verdens mest værdifulde børsnoterede chipproducent som leverandør af semikonduktorer og computersystemer til bl.a. brug af kunstig intelligens.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere