Artikel top billede

(Foto: Kristoffer Ingemand)

Efter massiv fyringsrunde: Salesforce ansætter tusindvis af nye medarbejdere

Tilbage i januar annoncerede Salesforce en fyringsrunde af hver tiende medarbejder, men nu vil CRM-kæmpen ansatte flere tusinde. Selskabet går efter at hente tidligere ansatte tilbage.

I begyndelsen af året annoncerede Salesforce en fyringsrunde, hvor 10 procent af virksomhedens ansatte fik kniven, hvilket svarede til i omegnen af 7.900 medarbejdere.

Nu er der dog pludselig kommet andre boller på suppen.

Salesforce melder ud, at der skal ansættes 3.300 nye medarbejdere i selskabet.

Disse ansættelser skal ske inden for områder som salg, data cloud og engineering. Det er intentionen, ansættelsermne skal være ligeligt fordelt mellem disse områder.

Det skriver Bloomberg.

"Vores job er at vækste virksomheden og fortsætte med at opnå store marginer," siger Marc Benioff, CEO for Salesforce til mediet og fortsætter:

"Vi ved, at vi skal ansætte tusindvis af mennesker."

Det er målet, at mange af ansættelserne skal være personer, der tidligere har arbejdet hos Salesforce, men som er hos andre virksomheder nu. At tiltrække disse ”boomerang”-ansættelser er et succeskriterie, ifølge Benioff.

Han fortæller også, at han for nylig har ansat ledende medarbejdere fra Snowflake og Twilio, som tidligere havde arbejdet hos Salesforce.

Salesforce satser på, at at ineterssen for AI vil sætte gang i en bølge af investeringer i tech, og at selskabet derved kan sælge mere til kunderne.

Tidligere på måneden lancerede Salesforce det generative AI-værktøj Einstein Copilot.