Ifølge 37 Signals-CTO'en er besparelserne ikke noget, der er unikke for virksomheden.
19. september 2023 kl. 15.29 | læs »


Cisco anbefaler, at Hyperflex-kunder migrerer til Nutanix-software, som kan køre på Cisco UCS-hardware.
19. september 2023 kl. 15.03 | læs »


Oracle og Microsofts seneste aftale skal fange markedet for mulitcloud og sænke kundernes latency, når de bruger de forskellige leverandører, lyder det fra de to tech-giganters respektive topchefer. Oracle flytter hardware til Microsoft.
15. september 2023 kl. 15.16 | læs »


De 2.900 ansatte hos Topsoe skal eksperimentere med kunstig intelligens og komme med forslag til, hvordan teknologien skaber værdi i deres afdeling. Morten Holm Christiansen, direktør for data, teknologi og transformation hos Topsoe, har allerede modtaget 158 forslag.
14. september 2023 kl. 12.20 | læs »


Årets CISO 2023: Det er mennesker, det handler om for Danmarks tre bedste it-sikkerhedschefer.
14. september 2023 kl. 10.59 | læs »


Interview: Jan Kold, digitaliserings-direktør i Koncern Digitalisering i Region Sjælland, vil gerne levere et "helhedsprodukt" ud til borgere og brugere fremadrettet.
13. september 2023 kl. 12.15 | læs »Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere