Klumme: Hvad skal der til for, at drømmen om intelligente maskiner bliver til virkelighed denne gang? Her er der virkelig en mulighed for at 'shine’ for it-cheferne ved deres valg af den rette software og hardware.
30. august 2018 kl. 12.00 | læs »Premium
Efter en tumultarisk første udbudsfase har Kombit nu prækvalificeret fire it-virksomheder, der skal kæmpe om en kontrakt på 500 millioner kroner. Se de udvalgte virksomheder her.
30. august 2018 kl. 10.58 | læs »4
Klumme: Jeg har deltaget i mange diskussioner, hvor opfattelsen har været, at blockchain er mere sikker end traditionelle centraliserede løsninger. Men dette er ikke tilfældet.
29. august 2018 kl. 13.44 | læs »Premium
Interview: TDC har store ambitioner på cloud-markedet. Selskabet skal ikke bare sælge cloud-produkter, men skal have en endnu større bid af et voksende marked for cloud-ydelser, fortæller ny topchef for TDC Erhverv, Michael Moyell Juul. Her er selskabets cloud-planer.
29. august 2018 kl. 09.59 | læs »


Tech fra Toppen: Hvornår det giver mening at bruge machine learning - og hvordan du kommer bedst muligt i gang? Få svaret i den seneste udgave af Computerworlds podcast "Tech fra toppen" med datalog Jesper Steen Møller.
28. august 2018 kl. 13.04 | læs »Premium
Interview: Det er en uskik, at vi alene vurderer offentlige it-projekter på, om budgettet bliver overholdt. For der kan ligge fornuftige overvejelser bag at lade økonomien skride i hvert fald en smule, mener tidligere top-CIO Lars Mathiesen. Se hvorfor her.
27. august 2018 kl. 11.57 | læs »8
Klumme: I januar trådte et nyt EU-direktiv om åbenhed i banksektoren i kraft. Med direktivet PSD2, også kaldet Open Banking, forsvinder bankernes monopol på kundernes kontoinformation og betalingstjenester. Se her, hvad det nye direktiv kommer til at betyde.
27. august 2018 kl. 10.00 | læs »1
Syv millioner kroner hvert minut. Så meget koster cyberkriminalitet på globalt plan i gennemsnit virksomheder og internetbrugere, viser en opgørelse.
24. august 2018 kl. 12.54 | læs »Premium
Interview: Lønniveauet, kompetencetørke og vanskeligheder i forhold til at tiltrække udenlandsk arbejdskraft, presser Simcorp mod udlandet, når de hundredvis af nye medarbejdere om året skal findes. Især tre europæiske lande står for en stor del af den udenlandske arbejdskraft.
24. august 2018 kl. 12.00 | læs »


Klumme: Mit opråb til de etablerede virksomheder er, at de skal skynde sig at digitalisere services, der kan digitaliseres. Det skal selvfølgelig gøres uden at gå på kompromis med it-sikkerheden, men de vil blive udfordret på deres konkurrenceevne, hvis de ender med at sove i timen.
24. august 2018 kl. 10.16 | læs »


Københavns Kommunes it-projekter kører overordnet fint. Men der er udfordringer med både gevinst-realisering, overdreven optimisme og overgang til drift, viser ny gennemgang.
24. august 2018 kl. 09.41 | læs »Premium
Kun hver anden selvstændig kan svare ja til, at de har sikret deres virksomhed mod cyberangreb. Mange nedprioriterer det til fordel for drift af virksomheden, men det er fuldstændig åndssvagt, lyder det fra en selvstændig, der selv har prøvet at blive hacket.
24. august 2018 kl. 09.00 | læs »Premium
Interview: Simcorp melder om fremgang over hele linjen, men der skal stadig hentes nye kunder, hvis målet om at nå en vækst på 10-15 procent for hele året skal lykkes. "Der skal gerne komme en fem-syv stykker i løbet af andet halvår," siger direktør Klaus Holse.
23. august 2018 kl. 13.15 | læs »Premium
Der er alvorlige problemer med it-sikkerheden hos både Forsvarsministeriet og Skat.
23. august 2018 kl. 12.22 | læs »Kommende events
The New World of Data

Få styr på de nye muligheder og de nyeste tendenser inden for næste generations IT-infrastruktur. Bliv inspireret af de ledende teknologiaktører og hør hvordan TopDanmark og Rambøll har draget fordel af de nye muligheder både i relation til de tekniske og økonomiske aspekter samt en optimeret brugeroplevelse.

25. september 2018 | Læs mere


Kunstig intelligens: Bring din virksomhed ind i fremtiden

På denne konference ser vi nærmere på gode, bæredygtige business cases med kunstig intelligens. Vi zoomer ind på de konkrete teknologier, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

26. september 2018 | Læs mere


Corporate Performance Management - sådan omsætter du strategiske beslutninger til operationelle planer

Den digitale transformation er i gang de danske finans- og økonomiafdelinger. Corporate Performance Management (CPM) er en fællesbetegnelse for de softwareløsninger, der er med til at håndtere og visualisere virksomhedens performance og målopfyldelse. Men hvilke løsninger skal du vælge og hvordan kommer du i gang?

27. september 2018 | Læs mere

Premium
Facebook er virksomheden der kan eje verden, hvis den kommer helskindet igennem sin identitetskrise
Selvom Facebooks aktie er blevet sendt til tælling over sommeren, har den gode odds i fremtiden. Selvskabet har nemlig en unik evne til at navigere igennem kriser.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Her er syv job-annoncer der overrasker med helt usædvanlige overskrifter
Der er mange ledige it-job i øjeblikket. It-jobbank har her fundet syv spændende stillinger, der har det til fælles, at annoncen har en utraditionel overskrift.
White paper
En ny tilgang til Cybersecurity gør din forretning stærkere
Mange virksomheder har en forkert tilgang til Cybersecurity, hvor hvert nyt angreb udløser et køb af den nyeste software, på trods af at der hverken er tid eller ressourcer til at sætte sig ind i de nye systemer. Denne strategi er ikke tidssvarende og holdbar i længden og i dette Whitepaper stiller vi skarpt på hvordan I griber tingene rigtigt an.