Premium
OUH har fundet afløseren til Henning Voss, der tidligere på året trak sig fra stillingen til chef for afdelingen Klinisk IT. Hans afløser kommer fra Accenture og bliver chef for omkring 150 it-medarbejdere.
15. maj 2019 kl. 10.20 | læs »


Indiske Tata Consultancy Services er klar til at byde på offentlige opgaver igen. Det sker blot et år efter, at selskabet meddelte, at det ikke var interesseret i den offentlige sektor.
15. maj 2019 kl. 08.49 | læs »Premium
Den danske it-leverandør Datacon er tilfreds med rettens afgørelse, lyder det fra selskabets direktør Jan Misser, som dog medgiver, at selskabet også har lært noget af hele miseren.
14. maj 2019 kl. 15.30 | læs »Premium
Nu er afgørelsen faldet i den mangeårige ERP-strid mellem Datacon og malerkæden Flügger.
14. maj 2019 kl. 13.30 | læs »


Klumme: SKI bør tænke alvorligt på at overholde sine udmeldte tidsplaner. Tilbudsgiverne sætter deres eget beredskab op i forhold til SKI’s tidsplaner – og der bliver spildt millioner af kroner ude hos tilbudsgiverne på hele tiden at skulle ændre sin egen tilbudsorganisering og interne tidsplaner.
14. maj 2019 kl. 10.00 | læs »Premium
Den dansk fintech-virksomhed Pleo har netop landet den største serie B-investering nogensinde på det danske marked. Med den nyrejste kapital har Pleo nu samlet over en halv milliard kroner til at tage virksomheden ud på det europæiske marked. "Vi har rigeligt med kontanter," lyder det fra selskabets administrerende direktør. Han har nu brug for masser af folk.
14. maj 2019 kl. 05.30 | læs »Premium
Danske Careconsult er tavs som en østers, selv om Herning Kommune giver leverandøren ansvaret for, at 1.700 tidligere medarbejderes CPR-numre har ligget frit tilgængeligt i ni måneder.
13. maj 2019 kl. 13.01 | læs »Premium
DSB's 1.100 togførere skal i fremtiden uddannes med VR-briller på i stedet for i de fysiske tog. Det er målet med et nyt VR- og AR-udbud fra det danske togselskab. "Vi er ret overbeviste om, at det her er vejen frem," lyder det fra DSB's it-direktør, Michael Moesgaard, der også har sørget for en ny One Plus-smartphone til alle DSB's togførere.
13. maj 2019 kl. 09.20 | læs »Premium
Store selskaber som SAP, Microsoft, Salesforce og Oracle investerer målrettet i at skabe økosystemer, app stores og partnerskaber. Få svar på hvad det betyder for forretningssystemerne i fremtiden.
10. maj 2019 kl. 15.03 | læs »Premium
Global Forum, Dallas, Texas: Verden ændrer sig på baggrund af videnskabelige og teknologiske "bølger", og derfor vil Silicon Valley med tiden blive et rustbælte. Sådan lyder det fra den anerkendte teoretiske fysiker Michio Kaku, der spår om fremtiden.
10. maj 2019 kl. 13.06 | læs »Premium
Interview: Herning Kommune vil forlange kompensation fra det danske it-selskab Care Consult for lækket af 1.700 borgeres personoplysninger. "Det er leverandørens ansvar at leve op til den databehandler-aftale, som vi har indgået," siger it-chef Poul Venø.
10. maj 2019 kl. 11.06 | læs »


Et datalæk har betydet, at 1.700 danskeres CPR-numre har ligget frit tilgængelige i ni måneder efter at kommunen har skiftet it-system.
10. maj 2019 kl. 09.51 | læs »Premium
Global Forum, Dallas, Texas: Ved hjælp af enorme mængder data styrker SDC værnet mod hvidvaskningen og svindel i 120 nordiske banker. En stigning i kravene for den finansielle sektor og danske hvidvask-skandaler sætter endnu mere fokus på området, lyder det fra SDC.
10. maj 2019 kl. 09.30 | læs »


Det store it-sikkerhedsselskab Symantecs topchef trækker sig pludselig fra stillingen og fratræder med omgående virkning. Aktiekursen styrtdykker.
10. maj 2019 kl. 08.58 | læs »2
HK/Privat opfordrer sine medlemmer til at kontakte fagforeningen, hvis de er over 36 år og har fået jobafslag hos KMD. Det sker efter offentliggørelsen af KMD's ansættelsesplan for 2018, der er i strid med forskelsbehandlingsloven.
9. maj 2019 kl. 17.01 | læs »Kommende events
Få styr på dine kontrakter - også i årene efter de er blevet underskrevet

I en verden fyldt med kontrakter og aftaler er det afgørende, at du har styr på håndteringen af din organisations kontrakter - både de nye og de eksisterende. På dette seminar gennemgår vi nogle af de største risici og hvordan du minimerer dem. Der er mange penge at spare. Og stor mulighed for kraftig effektivisering.

23. maj 2019 | Læs mere


CXO roundtable: Sæt strategisk it-sikkerhed på dagsordenen

Eksklusivt roundtable: Hør hvordan DSBs Chief Information Security Officer arbejder med fremtidens it-trusler og strategisk it-sikkerhed - og vær med til at sætte fokus på strategisk it-sikkerhed, incident response, beredskabsplaner og business continuity blandt en udvalgt gruppe af digitale ledere fra danske virksomheder.

24. maj 2019 | Læs mere


FutureLegal

FutureLegal giver dig viden og inspiration til at imødegå fremtiden for juridiske ydelser.

28. maj 2019 | Læs mere

Premium
Knald eller fald? Det kommer Googles Huawei-forbud til at betyde for din smartphone
Eksisterende og kommende ejere af Huawei telefoner kan se frem til en del usikkerhed omkring Android- og Google-økosystemet på deres smartphones.
Computerworld
Google blokerer med omgående virkning for Huaweis brug af Android-licenser - se hvad det kommer til at betyde for dig
Google begrænser med omgående virkning kinesiske Huaweis brug af Android. Huawei vil ikke længere have adgang til tjenester fra Google.
CIO
Danske Joachim Ærtebjerg er med i toppen som CTO for Intel i EMEA - hør hans bud på it-udviklingen efter 25 år hos processor-giganten
Tech fra Toppen: Danske Joachim Ærtebjerg har arbejdet for Intel siden de lancerede Pentium-processoren i midten af 90´erne. I dag er han CTO for EMEA-området - og giver her sit bud på it-udviklingen.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Kvartalsrapport på cyber-trusselslandskabet
I denne rapport dykker vi ned i cyber-trusselsbilledet for Q4. Vi har opsummeret statistikkerne fra millioner af trusselsforekomster observeret af Fortinet enheder i live produktionsmiljøer i hele verden. Ifølge IDC er Fortinet den mest adapterede netværks-sikkerhedsløsning, med 4,2 mio. implementerede devices. Det giver et unikt perspektiv på trusselslandskabet, som er destilleret ned i denne rapport. Download den her og få det fulde overblik.