Premium
54 danske Nordea-ansatte overflyttes til IBM i løbet af den kommende måned. Det svarer til næsten halvdelen af alle de overdragne medarbejdere i den 3,5 milliarder kroner-store outsourcing-aftale mellem de to selskaber. Mangelfuld rekruttering er en af årsagerne til, at Nordea ikke længere selv vil stå for bankens mainframe. Få alle detaljerne i aftalen her.
9. januar 2019 kl. 11.37 | læs »11
Klumme: Det er en helt uholdbar situation, at mange it-sikkerhedsansvarlige fortsat er organisatorisk placeret i it-afdelingen. Vi har i den grad brug for et paradigmeskift.
9. januar 2019 kl. 10.00 | læs »Premium
På verdensplan vil der i 2019 blive brugt mere end to gange Danmarks BNP på IoT-løsninger. Se de industrier og løsninger, der kommer til at tegne sig for størstedelen af investeringerne.
9. januar 2019 kl. 09.00 | læs »Premium
Interview: It-cheferne rundt om i landets virksomheder går en udfordrende tid i møde, hvor digitalisering og it i stigende grad også er blevet forretningens domæne. Her skal it-chefen til at revurdere sin rolle og være klar med de nødvendige svar. "De, som ikke får styr på det i tide, får nogle underlige CDO’er siddende ude på siden."
8. januar 2019 kl. 13.02 | læs »Premium
Knap en uge efter Top-Toys konkurs melder legetøjsselskabets CIO, at han skifter til Scandinavian Tobacco Group 1. april. En af hans vigtigste opgaver bliver en oprydning tobaksvirksomhedens ERP-landskab. Det er en disciplin, som han har blandede erfaringer med.
7. januar 2019 kl. 15.00 | læs »


Interview: Sundhedsdatastyrelsen mener ikke, at der er behov for yderligere økonomi eller en central enhed for at kunne beskytte den danske sundhedssektor mod hackere.
7. januar 2019 kl. 12.30 | læs »Premium
Den tidligere CIO i ISS, Henrik Trepka, har fået nyt job. Han tiltræder mandag som CIO i danske NKT. Og kursen er sat mod en omfattende digital satsning: "NKT har en strategi, hvor en af de fire kampe, der skal vindes, er den digitale transformation," fortæller Henrik Trepka.
3. januar 2019 kl. 15.00 | læs »Premium
Hvad skal stå øverst på din strategiske dosmerseddel i 2019? Computerworld har spurgt tre af Danmarks bedste CIO'er. Se her, hvad de mener er de vigtigste temaer lige nu.
3. januar 2019 kl. 09.00 | læs »1
Kriminalforsorgens it-ledelse lægger sig fladt ned efter hård kritik fra Datatilsynet.
3. januar 2019 kl. 07.50 | læs »Premium
KMD's direktør Eva Berneke har efter salget til NEC sendt et personligt brev til it-cheferne i landets 98 kommuner. Her løfter hun sløret for, hvordan KMD ser fremtiden efter salget, og hvordan virksomhedsoverdragelsen vil påvirke de eksisterende kundeaftaler. Læs brevet her.
2. januar 2019 kl. 14.57 | læs »


Datatilsynet udtaler ‘alvorlig kritik’ af Kriminalforsorgen efter tilsyn i foråret afdækkede mangler i it-sikkerheden. Kriminalforsorgen har stadig ikke rettet op og skal nu aflevere redegørelse inden for 14 dage.
2. januar 2019 kl. 14.13 | læs »11
Klumme: Er risikovurderinger blevet en sovepude eller blot en måde at undgå den mest basale IT-sikkerhed på?
2. januar 2019 kl. 13.01 | læs »Premium
Danske virksomheder jagter ivrigt de unge it-talenter, men de såkaldte millennials er en ny type medarbejdere, og det kræver ny mading på krogen.
2. januar 2019 kl. 11.57 | læs »Premium
Interview: Den danske sengetøjsgigant Jysk investerer massivt i nyt it-projekt, hvor en tredjedel af systemerne skal udskiftes. Jysk skal nu i gang med at ansætte en række nye anstatte i it-afdelingen, der skal løfte opgaven med en helt ny it-arkitektur, fortæller selskabets direktør for økonomi og it, Henrik Naundrup.
21. december 2018 kl. 15.15 | læs »


Klumme: Vi har det med at overvurdere teknologiske landvindinger på kort sigt og undervurdere dem på lang sigt. Jeg lægger dog alligevel hovedet på blokken og giver her mine bedste bud på, hvad 2019 kommer til at byde på.
21. december 2018 kl. 13.30 | læs »Kommende events
Blockchain: Totalt styr på data gennem hele kæden

Blockchain-teknologien kan sikre og effektivisere dine produktions- og innovationsmiljøer i hidtil uset grad. Potentialet er enormt. Men hvordan kommer du i gang? Og hvordan finder jeg de lavthængende frugter? Det får du svar på på dette Computerworld event

25. januar 2019 | Læs mere


Digital sikkerhed 2019: Trusler, tendenser og strategi

Flere organisationer end nogensinde før bliver udsat for cyberangreb af hackere, der hele tiden finder nye veje og metoder, som de kan udnytte til at trænge ind i virksomhedernes systemer. På Digital sikkerhed 2019 tager vi temperaturen på it-sikkerhedslandskabet lige nu og går i dybden med de nyeste tendenser, løsninger og værktøjer på området.

29. januar 2019 | Læs mere


Digital sikkerhed 2019: Trusler, tendenser og strategi

Flere organisationer end nogensinde før bliver udsat for cyberangreb af hackere, der hele tiden finder nye veje og metoder, som de kan udnytte til at trænge ind i virksomhedernes systemer. På Digital sikkerhed 2019 tager vi temperaturen på it-sikkerhedslandskabet lige nu og går i dybden med de nyeste tendenser, løsninger og værktøjer på området.

31. januar 2019 | Læs mere

Premium
Gode tricks til rekruttering: Sådan får du fat på it-medarbejdere via joboplag og LinkedIn
Ikke alle har råd til dyre rekrutteringskonsulenter i jagten på it-talenter, men du kan gøre meget via jobopslag og LinkedIn. Her er en række gode tricks og værktøjer til at ramme plet med jeres jobopslag og udnyttelse af LinkedIn.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Spændende undersøgelse: Her ligger forretningsværdien i print-sikkerhed
En undersøgelse fra IDC viser, at der for virksomheder er en solid business case i at prioritere sikkerhed på print, og ethvert it-initiativ der kan nedbringe omkostninger, er attraktivt for ledere. I undersøgelsen har IDC lavet dybdegående interviews med 16 organisationer, som bruger en entreprise printerløsning, og disse interviews viser at der ligger stor forretningsværdi i denne løsning. Organisationerne blev bedt om at beskrive forskellen på ”før” og ”efter” og det viser sig, at de har opnået et mere sikkert print-miljø, samtidig med at der spares både penge og tid.