Premium
Med øjeblikkelig virkning ophæver Egedal Kommune fire aftaler med KMD. Det sker efter, at Klagenævnet for Udbud tidligere dømte en af KMD-aftalerne ulovlig.
11. september 2020 kl. 15.04 | læs »


Interview: "Man skal bruge udviklere til det, der giver mening. Det giver ikke mening at bruge noget, der er mangel på til at lave noget, der er opfundet." Det er Niels Hartvigs vision bag Umbracos nye no code-satstning, Umbraco Uno.
11. september 2020 kl. 15.00 | læs »Premium
Interview: IT-Branchen har efter de forliste fusionsplaner for et år siden indgået ny samarbejdsaftale med Dansk Erhverv. "Vi har skullet finde ud af, hvordan vi komplementerer hinanden. Vi står tættere sammen i dag end tidligere," siger direktør Natasha Friis Saxberg.
11. september 2020 kl. 13.20 | læs »Premium
Interview: IT-Branchen frygter, at nedskæringerne i Statens It betyder, at der går endnu længere tid, før opgaverne lægges ud til det privat marked. "Det bør ikke blive en stor statslig styrelse, der skraber opgaver til sig, men vi får det ud til markedet, som er bedst og billigst," foreslår direktør Natasha Friis Saxberg.
11. september 2020 kl. 09.00 | læs »Premium
Interview: Trods lave konkurstal i it-sektoren har vi langt fra overblik over coronakrisens konsekvenser for landets it-virksomheder, ifølge Natasha Friis Saxberg. "Vi kommer først til at se effekterne af tabet i andet kvartal i tredje og fjerde kvartal," lyder det. Hun spår, at den danske it-sektor for første gang i syv år ikke slår sin egen omsætningsrekord i 2020.
10. september 2020 kl. 12.05 | læs »Premium
Statens It vil skille sig af med mere end 40 medarbejdere i stor sparerunde.
10. september 2020 kl. 07.55 | læs »Premium
Fujitsu vil rive en kontrakt mellem Egedal Kommune og KMD itu, fordi kommunen ifølge Fujitsu har forhandlet en prisnedsættelse på 29 millioner kroner uden konkurrenceudsættelse. I august fik EG medhold i en lignende klage. Se hovedtrækkene i klagen fra Fujitsu her.
9. september 2020 kl. 15.19 | læs »Premium
ComputerViews: IT-Branchen, Dansk Erhverv og DI raser hver især mod den række af it-besparelser, som regeringen lægger op til i finanslovsudspillet. Find ud af hvorfor erhvervslivet og regeringen tilsyneladende er gået skævt af hinanden, når det kommer til at prioritere de digitale dagsordener fremadrettet.
9. september 2020 kl. 13.36 | læs »Premium
Rambølls 100 danske it-ansatte sendes tilbage på hjemmekontorerne i minimum 14 dage.
9. september 2020 kl. 10.58 | læs »1 Premium
Interview Over det næste år skal Koncern IT under Københavns Kommune have flyttet 250 it-systemer fordelt på cirka 1.000 servere og 1.300 SQL-databaser til Microsoft Azure. Det betyder, at to kommunale datacentre vil blive lukket. "Hen over efteråret omstiller vi hele infrastrukturen til cloud," lyder det fra Koncern IT's direktør Stig Lundbech.
9. september 2020 kl. 09.00 | læs »Premium
Interview: GlobalConnect er en fusion af fire selskaber. Nu skal ny CIO harmonisere it-landskabet. "De selskaber kommer i høj grad med hver deres systemer. Der skal vi nu kigge på, hvilke af de systemer, der skal udgøre det samlede GlobalConnects nye it-stack. Hvilke systemer skal blive og hvilke skal udskiftes?" Se planen her.
8. september 2020 kl. 10.00 | læs »Premium
Computerworld Top 100/2020: Siden it-konsulenthuset Nine blev født af tre tidligere Capgemini-profiler i 2007, har selskabet langsomt, men sikkert kravlet mod toppen af den danske it-konsulentbranche. Nines fremtrædende position på det danske marked cementeres i Computerworlds Top 100-kåring. Her er historien om Nines vej mod den danske it-konsulenthimmel.
3. september 2020 kl. 15.57 | læs »Premium
Interview: Nine-stifterne Jacob Strange og Christian Hoffmann overlader efter 13 år kontrollen med det danske it-konsulenthus til Trifork. "Både Christian (Hoffmann, red.) og jeg havde en god solid økonomi før, og det her kommer ikke til at ændre vores liv," siger Jacob Strange. Bliv klogere på baggrunden for salget og Nine fremtidige forretningsplan her.
3. september 2020 kl. 12.15 | læs »Premium
IT-Branchen, DI og Dansk Erhverv sender en byge af kritik ned over regeringens forslag til millionbesparelser og reduktioner i medarbejderstaben på en række it-områder i det seneste finanslovsforslag."Det virker som om, at regeringen er ved at give sig selv en dobbelt uppercut," lyder det blandt andet.
3. september 2020 kl. 10.01 | læs »Premium
GlobalConnect er klar med ny CIO, der kommer fra en stilling som COO og CIO hos Norlys/Stofa. Den nye it-direktør skal stå i spidsen for fiberkæmpens digitalisering på tværs af hele virksomheden. Se ham her.
2. september 2020 kl. 15.11 | læs »Kommende events
Fremtidens kundeservice: Kom i gang med de bedste chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

22. september 2020 | Læs mere


RPA og software-robotter: Businesscase og teknologi

Robot process automation - RPA - har i det seneste års tid for alvor fået et gennembrud i både virksomheder, organisationer og (ikke mindst) i den offentlige sektor, hvor både kommuner, styrelser og andre institutioner har taget de små software-robotter til sig.

23. september 2020 | Læs mere


"One Minute Workflow" til ad hoc-opgaver

De seneste mange måneder har givet os alle en helt ny opfattelse af arbejdspladsen. Fjernarbejde forventes at blive en del af den nye hverdag, som vi alle kigger ind i. Det har været en øjenåbner for mange, men det har også givet os vigtig læring - hvordan sikrer du, at dine medarbejdere har samme muligheder og kan opretholde effektiviteten, også når de ikke arbejder på kontoret?

23. september 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler
Computerworld
For to år siden nedsænkede Microsoft 864 servere i Nordsøen: Nu er datacenteret på land igen - se resultatet her
Microsoft har efter to år hævet sit undervands-datacenter op af Nordsøen. Her er de erfaringer, selskabet har gjort sig.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Få overblikket: Her er Gartners vurdering af 16 førende CRM-leverandører
Den teknologiske udvikling skaber pt. en massiv omstilling inden for kundeservice. Samtidig muliggør teknologien også en konsolidering, som igen stiller nye krav til moderne CRM-systemer. Især kunstig intelligens og muligheden for digitale kanaler står højt på kundernes liste. I dette whitepaper kan du derfor læse om analysevirksomheden Gartners research af 16 leverandører inden for CRM og dermed få et overblik over det stadigt mere komplekse landskab.