Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Nu sælger Fullrate også tv

Ingen Viasat-programmer - men porno.

Som ComON kunne skrive i sidste måned, har Fullrate i årets første måneder testet et nyt tv-produkt. Det er nu tilgængeligt for alle.

Fullrate kan fejre påske med et nyt produkt på hylden. En tv-pakke med 22 programmer, som leveres via den bredbåndsforbindelse fra selskabet, som er en forudsætning for at købe tv-pakken.

Prisen for tv-pakken blev som lovet under 200 kroner; nemlig 179 kroner. Dertil skal man dog lægge etableringsomkostning på 199 kroner og minimum 199 kroner om måneden, som er prisen på en 10 mbit/s-linje, som er nødvendig for at vise signalet med en høj kvalitet.

Ekstra tv-bokse koster cirka 400 kroner, hvis signalet skal vises på flere skærme.

Fullrates direktør Peter Mægbæk har tidligere fortalt, at det har ikke været muligt for Fullrate at få kanaler fra Viasat med i pakken. Årsagen til, at TV3 og TV3+ er fraværende, er, at det ville gøre pakken for dyr. Men i fraværet af Viasat har Fullrate forsøgt at sammensætte en pakke, der appelerer til alle men primært hovedmålgruppen af mænd mellem 25 og 45 år. Derfor kan man finde programmer som Discovery, Eurosport, TV2 Zulu, TV2 News og ikke mindst erotikkanalen Blue Hustler. Se mere hos Fullrate.dk.

Der er ikke nogen HD-kanaler eller mulighed for at sammensætte kanaler på alternative måder. I øjeblikket er der kun den ene tv-pakke at vælge mellem. Men sortimentet i den kan ændre sig løbende.

"Det skal selvfølgelig tilpassse over tid efter kundernes behov," siger administrerende direktør Peter Mægbæk
 

Film for én krone

Sammen med tv-pakken går Fullrate også ind på et andet marked: Video on demand. Udlejningen af ældre titler og premierefilm ligger i samme leje som hos søsterfirmaet YouSee og konkurrenter som Voddler, Headweb og ViaPlay.dk. Det vil sige mellem 39 og 49 kroner per streamet film.

Fullrate forsøger at skille sig en anelse ud ved at sælge tre udvalgte film hver torsdag, der kun koster én krone, og ved at sælge filmpakker, så man for eksempel kan se alle Stieg Larsson-filmene for en films pris.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere