Artikel top billede

Så mange millioner tjener svensk Tech Data-boss

Det giver godt at være chef for Tech Datas nordiske region

Jonas Elmgren, der i januar blev chef for Tech Datas nordeuropæiske superregion, henter en pæn sjat håndører for sit arbejde for Tech Data. Det afsløres af Channelworlds svenske søstermedie IT24.

I 2011 - altså før Jonas Elmgren rykkede endnu et hak op i Tech Data-hierarkiet - viser IT24's liste at Jonas Elmgren kunne indkassere en pæn millionhyre.

Hele 6.603.700 svenske kroner lød Elmgrens indtægt i 2011 på. Omregnet til dagens kurs i danske kroner vil det svare til at Jonas Elmgren i 2011 fik 5,7 millioner danske kroner.

Se et minigalleri over hvad Elmgren og andre svenske kanalpersonligheder hævede i 2011 her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere