Artikel top billede

Tim Cook: Næste år kommer Apple med en helt ny type produkter

Apple er tilsyneladende klar til at kaste sig over helt nye produktkategorier.

Gennem det seneste år har der været spekuleret i, om Apple vil præsentere et såkaldt smartwatch eller sågar et fladskærms-tv.

Disse rygter fik ifølge det amerikanske teknologimedie The Verge fornyet næring mandag aften.

I forbindelse med Apples regnskabsaflæggelse sagde Apples administrerende direktør, Tim Cook, at det er sandsynligt, at Apple i løbet af 2014 vil præsentere en helt ny produktkategori.

"Hvis du ser på Apples evner inden for hardware, software og tjenster i dag, er der tale om evner, der er helt unikke og som ingen andre virksomhed besidder," sagde Cook ifølge The Verge.

Nye produkter i 2013 og 2014

Han tilføjede, at Apple vil lancere nye produkter i både 2013 og 2014, og at nogle af disse produkter vil være: "Fantastiske nye produkter i områder, hvor Apple ikke er aktiv i dag."

Ifølge Tim Cook "ser Apple betydelige muligheder forude. Både indenfor eksisterende produktkategorier og i nye kategorier." 

Cooks kommentarer faldt som svar på spørgsmål fra investorer og aktieanalytikere, der gennem det sidste år har oplevet, at Apples aktiekurs er faldet dramatisk fra en kurs på omkring 700 dollar per aktie i september 2012 til knap 390 dollar, da kursen var lavest.

I skrivende stund ligger kursen på knap 520 dollar. Men hvis den skal tilbage og tangere tidligere tiders niveau, antager mange, at det vil kræve, at Apple præsenterer produkter i helt nye kategorier, som virksomheden senest har gjort med iPad og iPhone.

Tidligere på året har finansavisen Financial Times skrevet, at Apple arbejder intenst på at færdiggøre et smartwatch, men at det formodentligt først vil se dagens lys i slutningen af 2014.

Læs også:
Her er alle de Apple-produkter, som vi stadigvæk venter på

Her er efterårets næste 'hemmelige' lanceringer  

Det kan blive vildt: Nu er smartwatch på vej
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Derfor afviser GK at betale løsesum efter stort ransomware-angreb: Dansk afdeling med 400 ansatte også berørt af hackerangreb
I forrige weekend blev den nordiske entreprenørvirksomhed GK ramt af et stort ransomware-angreb, der har berørt selskabets interne systemer og lækket personlige oplysninger. Men GK afviser på det kraftigste, at ville indlede forhandling med hackerne om frigivelse af data. "Vi anser angrebet for at være en kriminel handling og har anmeldt forholdet til politiet," oplyser GK til Computerworld.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.