Artikel top billede

Amazon vil overtage endnu et marked: Vil sammenligne forsikringsprodukter

Amazon kan være på vej med nyt produkt på det engelske marked, der skal sammenligne forsikringer.

"The everything store" eller Amazon har næsten alt på hylderne af services og produkter.

Nu ser det ud til, at Amazon måske er på vej til at tilføje nye produkter til hylderne.

Amazon har angiveligt været på en runde hos større forsikringsvirksomheder i Europa med henblik på at starte en hjemmeside for prissammenligninger af forsikringsprodukter i England.

Tre direktører fra forsikringsbranchen fortæller Reuters, at de har haft møder med Amazon, om selskabets mulige planer om at lancere den nye hjemmeside.

Det skriver Reuters.

"Mens Amazon bliver en større del af hjemmet i form af produkter leveret til hjemmet, sikkerhedsovervågning, services som WiFi-installering, kan man argumentere for, at forsikring er det næste logiske skridt for selskabet," siger R.J. Hottovy, der er analytiker hos Morningstar til Reuters.

Læs også: Derfor banker Amazon alle konkurrenterne: Selskabet er som skabt til at disrupte

Stor udfordring for de nuværende spillere

Det er uklart hvilke typer af forsikringsprodukter, Amazon har i kikkerten, men Reuters skriver, at husstands- og bilforsikringer er populære på det engelske marked.

En prissammenligningsside for forsikringsprodukter vil være en stor udfordring for nuværende spillere på det engelske marked givet Amazons kundebase, teknologiske styrke og økonomiske muskler.

Mens Amazons kundebase og størrelse sandsynligvis vil være attraktivt for nogle forsikringsvirksomheder, skriver Reuters, at andre måske vil undgå samarbejde i frygten for at blive presset ned i pris.

Google har tidligere forsøgt sig med at lancere en finansiel prissammenligningsside i England og USA i 2016, men lukkede den ned efter kun et år på grund af lav trafik.

Læs også: Lars sælger kaffekapsler for millioner på Amazon med vækst på op til 20 procent om måneden - men der er en bagside
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere


AI - bliv klogere på de kloge algoritmer

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, hvorpå vi arbejder og driver virksomhed. Der er imidlertid mange teknologiske, forretningsmæssige, strategiske, ledelsesmæssige og organisatoriske overvejelser, der er helt nødvendige, hvis man skal have succes med kunstig intelligens. Hør blandt andet om, hvordan du kommer godt igang med AI og machine learning

14. december 2021 | Læs mere


Sådan forsvarer du dig effektivt mod Ransomware

Mange danske virksomheder været ramt af succesfulde ransomware-angreb i det seneste års tid, hvor hackere formår at indsnige kode i systemerne, som de anvender til at blokere for organisationens data. På denne konference får du derfor overblik over en række muligheder for at modstå ransomware-angreb - og komme videre når de sker.

16. december 2021 | Læs mere