Artikel top billede

Amazon vil overtage endnu et marked: Vil sammenligne forsikringsprodukter

Amazon kan være på vej med nyt produkt på det engelske marked, der skal sammenligne forsikringer.

"The everything store" eller Amazon har næsten alt på hylderne af services og produkter.

Nu ser det ud til, at Amazon måske er på vej til at tilføje nye produkter til hylderne.

Amazon har angiveligt været på en runde hos større forsikringsvirksomheder i Europa med henblik på at starte en hjemmeside for prissammenligninger af forsikringsprodukter i England.

Tre direktører fra forsikringsbranchen fortæller Reuters, at de har haft møder med Amazon, om selskabets mulige planer om at lancere den nye hjemmeside.

Det skriver Reuters.

"Mens Amazon bliver en større del af hjemmet i form af produkter leveret til hjemmet, sikkerhedsovervågning, services som WiFi-installering, kan man argumentere for, at forsikring er det næste logiske skridt for selskabet," siger R.J. Hottovy, der er analytiker hos Morningstar til Reuters.

Læs også: Derfor banker Amazon alle konkurrenterne: Selskabet er som skabt til at disrupte

Stor udfordring for de nuværende spillere

Det er uklart hvilke typer af forsikringsprodukter, Amazon har i kikkerten, men Reuters skriver, at husstands- og bilforsikringer er populære på det engelske marked.

En prissammenligningsside for forsikringsprodukter vil være en stor udfordring for nuværende spillere på det engelske marked givet Amazons kundebase, teknologiske styrke og økonomiske muskler.

Mens Amazons kundebase og størrelse sandsynligvis vil være attraktivt for nogle forsikringsvirksomheder, skriver Reuters, at andre måske vil undgå samarbejde i frygten for at blive presset ned i pris.

Google har tidligere forsøgt sig med at lancere en finansiel prissammenligningsside i England og USA i 2016, men lukkede den ned efter kun et år på grund af lav trafik.

Læs også: Lars sælger kaffekapsler for millioner på Amazon med vækst på op til 20 procent om måneden - men der er en bagside
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere