BreakingCIO Peter Cabello stopper i Pandora: "Det mit team har opnået på få år er intet mindre end enestående."

Amazon vil overtage endnu et marked: Vil sammenligne forsikringsprodukter

Amazon kan være på vej med nyt produkt på det engelske marked, der skal sammenligne forsikringer.

"The everything store" eller Amazon har næsten alt på hylderne af services og produkter.

Nu ser det ud til, at Amazon måske er på vej til at tilføje nye produkter til hylderne.

Amazon har angiveligt været på en runde hos større forsikringsvirksomheder i Europa med henblik på at starte en hjemmeside for prissammenligninger af forsikringsprodukter i England.

Tre direktører fra forsikringsbranchen fortæller Reuters, at de har haft møder med Amazon, om selskabets mulige planer om at lancere den nye hjemmeside.

Det skriver Reuters.

"Mens Amazon bliver en større del af hjemmet i form af produkter leveret til hjemmet, sikkerhedsovervågning, services som WiFi-installering, kan man argumentere for, at forsikring er det næste logiske skridt for selskabet," siger R.J. Hottovy, der er analytiker hos Morningstar til Reuters.

Læs også: Derfor banker Amazon alle konkurrenterne: Selskabet er som skabt til at disrupte

Stor udfordring for de nuværende spillere
Det er uklart hvilke typer af forsikringsprodukter, Amazon har i kikkerten, men Reuters skriver, at husstands- og bilforsikringer er populære på det engelske marked.

En prissammenligningsside for forsikringsprodukter vil være en stor udfordring for nuværende spillere på det engelske marked givet Amazons kundebase, teknologiske styrke og økonomiske muskler.

Mens Amazons kundebase og størrelse sandsynligvis vil være attraktivt for nogle forsikringsvirksomheder, skriver Reuters, at andre måske vil undgå samarbejde i frygten for at blive presset ned i pris.

Google har tidligere forsøgt sig med at lancere en finansiel prissammenligningsside i England og USA i 2016, men lukkede den ned efter kun et år på grund af lav trafik.

Læs også: Lars sælger kaffekapsler for millioner på Amazon med vækst på op til 20 procent om måneden - men der er en bagside
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital Vækst 2021

Vi ved, at fremtidens vindervirksomheder er digitale. På konferencen undersøger vi de tre vigtigste aspekter i den digitale transformation: Forretningsmodellerne, de menneskelige og organisatoriske faktorer samt valget af teknologier. I tre Digitale Dilemmaer giver vi en række digitale frontløbere fem minutter hver til at levere deres bedste guldkorn, og herefter åbner vi for spørgsmål fra salen – også digitalt. Diskussionen modereres af chefredaktør på Computerworld, Lars Jacobsen.

21. januar 2021 | Læs mere


Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere


Premium
CIO Peter Cabello Holmberg stopper hos Pandora efter fem år: ”Jeg trives med transformationer, hvor det ikke bare handler om at ændre retningen fem grader"
Efter fem år i spidsen for it hos en af Danmarks største virksomheder stopper Peter Cabello Holmberg som CIO hos Pandora efter hans stilling er blevet sammenlagt med e-handelschefen. "Det er det rigtige at gøre."
Computerworld
Nokia tog afsked med tusindvis af ansatte efter kæmpe nedtur: Sådan går det for dem i dag
Mere end 21.000 forlod Nokia under selskabets nedtur, som også ramte hårdt i Danmark. Nu har forskere undersøgt, hvordan det er gået for de tidligere Nokia-folk.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.