Artikel top billede

Amazon vil overtage endnu et marked: Vil sammenligne forsikringsprodukter

Amazon kan være på vej med nyt produkt på det engelske marked, der skal sammenligne forsikringer.

"The everything store" eller Amazon har næsten alt på hylderne af services og produkter.

Nu ser det ud til, at Amazon måske er på vej til at tilføje nye produkter til hylderne.

Amazon har angiveligt været på en runde hos større forsikringsvirksomheder i Europa med henblik på at starte en hjemmeside for prissammenligninger af forsikringsprodukter i England.

Tre direktører fra forsikringsbranchen fortæller Reuters, at de har haft møder med Amazon, om selskabets mulige planer om at lancere den nye hjemmeside.

Det skriver Reuters.

"Mens Amazon bliver en større del af hjemmet i form af produkter leveret til hjemmet, sikkerhedsovervågning, services som WiFi-installering, kan man argumentere for, at forsikring er det næste logiske skridt for selskabet," siger R.J. Hottovy, der er analytiker hos Morningstar til Reuters.

Læs også: Derfor banker Amazon alle konkurrenterne: Selskabet er som skabt til at disrupte

Stor udfordring for de nuværende spillere

Det er uklart hvilke typer af forsikringsprodukter, Amazon har i kikkerten, men Reuters skriver, at husstands- og bilforsikringer er populære på det engelske marked.

En prissammenligningsside for forsikringsprodukter vil være en stor udfordring for nuværende spillere på det engelske marked givet Amazons kundebase, teknologiske styrke og økonomiske muskler.

Mens Amazons kundebase og størrelse sandsynligvis vil være attraktivt for nogle forsikringsvirksomheder, skriver Reuters, at andre måske vil undgå samarbejde i frygten for at blive presset ned i pris.

Google har tidligere forsøgt sig med at lancere en finansiel prissammenligningsside i England og USA i 2016, men lukkede den ned efter kun et år på grund af lav trafik.

Læs også: Lars sælger kaffekapsler for millioner på Amazon med vækst på op til 20 procent om måneden - men der er en bagside
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere