Artikel top billede

TDC ruller 5G netværk ud i endnu en dansk by

Sammen med Ericsson er TDC nu klar til at rulle 5G net ud i endnu en dansk by, der altså tilføjer sig til listen over byer med en 5G mast.

Den svenske televirksomhed Ericsson og TDC har udsent sig endnu en dansk by, hvor 5G teknologien skal rulles ud.

Det bliver Haderslev der nu får udbygget sit mobilnetværk, så det er klar til den endelige 5G-udrulning.

"I Haderslev vil man på TDC’s mobilnetværk opleve markante forbedringer i forbindelserne. Og det bringer nye muligheder. 5G vil skabe fundamentet for digitale fremskridt og TDC vil levere et mobilt netværk som er skabt til en fremtid, hvor flere og flere ting og maskiner bliver koblet på internettet," siger Andreas Pfisterer, CEO i TDC NetCo i en meddelelse.

Læs også: Europa halter bagefter i 5G-kapløbet – Kina, Japan, Korea og USA tager teten

5G opgraderingen kommer til at få stor betydning for blandt andet erhvervslivet fordi den hurtige mobil-forbindelse åbner for helt nye muligheder.

Der er dog ikke grund til at glæde sig alt for tidligt. Signalet bliver først tændt i slutningen af 2020. Og indtil da vil man i Haderslev opleve enkelte forstyrrelser på mobilnettet.

"Desværre betyder mobilopgraderingerne også, at man vil kunne komme til at opleve enkelte driftsforstyrrelser i de kommende uger. TDC forventer, at andre mobilmaster i området tager over, så vores kunder forhåbentlig bliver forstyrret mindst muligt. Vi beklager de gener, arbejdet måtte medføre," siger Andreas Pfisterer.

De første telefoner, der har mulighed for at benytte 5G-netværket forventes også først i løbet af næste år.

Læs også: Telenor og Telia går i luften med 5G-netværk i Danmark: Her er de første master




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere