Artikel top billede

Mareridt for e-Boks: Systemet bryder sammen næsten hver dag - allerede to nedbrud her til formiddag

E-boks gennemlever et sandt mareridt for tiden. Systemet bryder næsten dagligt ned. I dag har det foreløbig været nede to gange.

E-boks er helt nede på alle platforme for anden gang her til formiddag. Sådan lyder beskeden på telefonen:

“Velkommen til e-boks. Der opleves i øjeblikket udfordringer med vores login og de forskellige services. Dette gælder både e-boks.dk, via vores app, samt digital post via borger.dk og virk.dk. vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt og beklager de gener dette kan medføre”

Nedbruddet er blot det seneste i en mareridts-agtig lang liste over nedbrud i den seneste måned.

Læs mere her: e-Boks er nede igen: Femte nedbrud siden august 2019

Systemet, som driftes af KMD, har været ramt af massive problemer siden eftersommeren, og e-Boks og KMD nedsatte i sidste uge en taskforce, som skal undersøge problemerne.

Dengang lød meldingen, at man endnu ikke har fundet den såkaldte root cause til problemerne.

Det kan du læse mere om her: E-Boks nedsætter taskforce med driftsleverandøren KMD efter flere kæmpe-nedbrud

Computerworld har kontaktet e-Boks for at få en forklaring på de seneste nedbrud.

Selskabet er ikke vendt tilbage på henvendelserne.

Opdatering: e-Boks melder klokken 12.10, at alle services er fuldt operationelle igen. Dagens første nedbrud varede fra klokken 09:33 til 10.23. Torsdagens andet nedbrud varede fra 10.29 til 11.43.

Herunder er et screencapture af e-Boks' statusside, som den så ud klokken 10.40:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere