Artikel top billede

(Foto: Photo by Bench Accounting on Unsplash)

Google-ansatte får 6.700 kroner til indretning af hjemmekontoret

Hos Google får de ansatte nu 6.700 kroner, som de kan bruge til udstyr til hjemmekontoret. Det sker efter, at Googles topchef Sundar Pichai har stillet de ansatte en fremtid med mere hjemmearbejde i udsigt.

De ansatte hos Google modtager i den kommende en check på 1.000 dollar eller lige knap 6.700 kroner, der kan bruges til at indkøbe udstyr til deres hjemmekontor.

Det skriver Googles topchef Sundar Pichai i et blogindlæg.

Meldingen kommer efter, at det amerikanske selskab har meddelt, at selvom selskabet fra den 6. juni gradvis vil begynde at åbne for sine kontorfaciliteter, så vil det for hovedparten af de ansatte frem til nytår være frivilligt om de ønsker at møde ind på arbejde.

Læs også: En arbejdsuge på fire dage gjorde danske IIH Nordic berømt, men under coronakrisen har selskabets CEO indset, at der skal tages nye midler i brug

Chefkok tilbyder madundervisning

I den periode vil Google blandt andet tilbyde mange af de goder, som selskabet hidtil har haft på den fysiske arbejdsplads, i en virtuel udgave.

Således kan medarbejdere deltage i virtuel fitness, og Googles chefkok vil ligeledes tilbyde undervisning i madlavning og ernæring.

Derudover oplyser Sundar Pichai, at selskabet efter nytår vil sikre fleksibilitet, og dermed permanent forbedrede muligheder for at arbejde hjemmefra.

Sundar Pichai understreger dog også, at brugen af hjemmearbejde skal finde en balance, hvor det ikke går udover den ideudvikling og sparring, der kan finde sted i et fysisk kontormiljø.

“Vores bygninger er designet med henblik på samarbejde og fællesskab, og i virkeligheden er nogle af vores største innovationer et resultat af tilfældige møder på kontoret, og derfor er det noget, som vi ikke ønsker at miste,” lyder det fra Sunder Pichai.

Google er ikke det eneste selskab, der har tilbudt medarbejde økonomisk støtte til hjemmearbejdspladsen. Japanske Hitachi tilbyder ansatte støtte indkøb af udstyr på til hjemmekontoret samt et mindre beløb til indkøb af mundbind og håndsprit.

Det kan du læse mere om her.

Hitachi vil indføre fast hjemmearbejde som 'new normal'




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere