Google-ansatte får 6.700 kroner til indretning af hjemmekontoret

Hos Google får de ansatte nu 6.700 kroner, som de kan bruge til udstyr til hjemmekontoret. Det sker efter, at Googles topchef Sundar Pichai har stillet de ansatte en fremtid med mere hjemmearbejde i udsigt.

De ansatte hos Google modtager i den kommende en check på 1.000 dollar eller lige knap 6.700 kroner, der kan bruges til at indkøbe udstyr til deres hjemmekontor.

Det skriver Googles topchef Sundar Pichai i et blogindlæg.

Meldingen kommer efter, at det amerikanske selskab har meddelt, at selvom selskabet fra den 6. juni gradvis vil begynde at åbne for sine kontorfaciliteter, så vil det for hovedparten af de ansatte frem til nytår være frivilligt om de ønsker at møde ind på arbejde.

Læs også: En arbejdsuge på fire dage gjorde danske IIH Nordic berømt, men under coronakrisen har selskabets CEO indset, at der skal tages nye midler i brug

Chefkok tilbyder madundervisning
I den periode vil Google blandt andet tilbyde mange af de goder, som selskabet hidtil har haft på den fysiske arbejdsplads, i en virtuel udgave.

Således kan medarbejdere deltage i virtuel fitness, og Googles chefkok vil ligeledes tilbyde undervisning i madlavning og ernæring.

Derudover oplyser Sundar Pichai, at selskabet efter nytår vil sikre fleksibilitet, og dermed permanent forbedrede muligheder for at arbejde hjemmefra.

Sundar Pichai understreger dog også, at brugen af hjemmearbejde skal finde en balance, hvor det ikke går udover den ideudvikling og sparring, der kan finde sted i et fysisk kontormiljø.

“Vores bygninger er designet med henblik på samarbejde og fællesskab, og i virkeligheden er nogle af vores største innovationer et resultat af tilfældige møder på kontoret, og derfor er det noget, som vi ikke ønsker at miste,” lyder det fra Sunder Pichai.

Google er ikke det eneste selskab, der har tilbudt medarbejde økonomisk støtte til hjemmearbejdspladsen. Japanske Hitachi tilbyder ansatte støtte indkøb af udstyr på til hjemmekontoret samt et mindre beløb til indkøb af mundbind og håndsprit.

Det kan du læse mere om her.
Hitachi vil indføre fast hjemmearbejde som 'new normal'
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett Packard Enterprise ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler - sådan beskytter du din virksomhed

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere


Premium
Vodafone gennemfører et af verdens største S/4HANA-projekter på blot en weekend: Sådan er opgaven blevet grebet an
Over en lang weekend gennemførte Vodafone en enorm ERP-migration til SAP’s nyeste kerne S/4HANA. Det skete efter et års forberedelse. Arbejdet med data var nøglen til success, lyder budskabet.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Hvad skal der til for at opgradere fra Dynamics AX til 365?
En del virksomheder står - eller vil snart stå - over for et vigtigt valg. Skal vi opgradere fra Microsoft Dynamics AX til 365? I denne folder kan du se, hvordan du får det bedste beslutningsgrundlag med en struktureret proces for at analysere, klassificere og afveje alle de vigtige aspekter. DU FÅR BLANDT ANDET SVAR PÅ DISSE SPØRGSMÅL: • Hvorfor er forarbejdet vigtigt? • Hvilke områder skal afdækkes? • Hvordan kommer jeg i gang?