Amazon og Slack danner fælles front mod Microsoft med stor samarbejdsaftale

En ny samarbejdsaftale mellem Amazon og Slack betyder, at Slack nu skal bruge videoteknologi fra AWS, mens de ansatte hos Amazon til gengæld får adgang til at bruge Slacks samarbejdsværktøj.

It-giganten Amazon og samarbejdsværktøjet Slack indgår nu en samarbejdsaftale, der betyder, at Slack i fremtiden vil basere sin videofunktion på Amazon Web Services (AWS) videoteknologi, Chime.

Til gengæld vil Amazon nu give alle selskabets fri adgang til Slacks tjenester.

Det skriver amerikanske medie CNBC, der vurderer, at samarbejdsaftalen skal styrke de to selskaber i konkurrencen mod deres fælles fjende, Microsoft.

Slack kæmper en hård kamp mod Microsoft Teams, der ligesom Slack har oplevet en øget popularitet under coronakrisen, mens AWS kæmper med Microsoft Azure om det globale cloud-herredømme.

Chime skal kun være infrastruktur
Amazon tilbyder selv Chime som en videotjeneste til ansatte og kunder, men Slack vil ifølge CNBC udelukkende gøre brug af Chimes infrastruktur og lægge sin egen brugerflade oven på.

Brugen af Chime som infrastruktur på Slacks video- og lydfunktioner vil kan gøre videoopkald via Slack mere pålidelige, vurderer Brad Armstrong, der er chef for forretningsudvikling hos Slack ifølge CNBC.

Samtidig vil brugen af Chime ifølge Brad Armstrong også betyde, at Slack snart vil kunne tilbyde videopkald via mobilopkald samt muligheden for at online møder automatisk vil kune blive konverteret til tekst.

Læs også: Få det bedste ud af dine video-calls: Fire gode råd til ikke at kede dine modtagere ihjel
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Computerworld A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Aalborg Universitet lukker it-systemer efter muligt cyberangreb: Alle skal skifte adgangskode
Aalborg Universitet har tirsdag lukket ned for alle it-systemer efter, at universitetet frygter at være blevet ramt af et cyberangreb. It-systemerne er ved at blive åbnet igen, men alle studerende og medarbejdere skal nu skifte adgangskode.
Computerworld
Trump kræver pludselig ‘en masse penge’ for at godkende Microsofts køb af TikTok
Præsident Donald Trump siger, at USA skal have ‘en masse penge’, hvis Microsoft skal have grønt lys til at købe kinesiske TikTok. Kina truer med at svare igen.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Hvad skal der til for at opgradere fra Dynamics AX til 365?
En del virksomheder står - eller vil snart stå - over for et vigtigt valg. Skal vi opgradere fra Microsoft Dynamics AX til 365? I denne folder kan du se, hvordan du får det bedste beslutningsgrundlag med en struktureret proces for at analysere, klassificere og afveje alle de vigtige aspekter. DU FÅR BLANDT ANDET SVAR PÅ DISSE SPØRGSMÅL: • Hvorfor er forarbejdet vigtigt? • Hvilke områder skal afdækkes? • Hvordan kommer jeg i gang?