Teleselskabet 3 fortsætter kundevæksten: Har hentet 40.000 abonnementer i 2020

6.000 nye kunder blev tilføjet 3's kundebase i det seneste kvartal. Det betyder, at selskabet har fået 40.000 flere kunder i 2020.

Teleselskabet 3 og søsterselskabet Oister har i 2020 øget deres kundebase med 40.000.

Det fremgår af 3's regnskab for fjerde og sidste kvartal af 2020.

De to selskaber har nu tilsammen 1.463.000 brugere, og det betyder, at selskabet har fået 6.000 flere kunder i løbet af de seneste tre måneder.

Ifølge Morten Christiansen, der er administrerende direktør for 3 i hele Skandinavien, er selskabets vækst særligt tilfredsstillende i lyset af coronakrisen, der ifølge ham har påvirket regnskabet for 2020 og også vil trække spor ind i 2021.

”Alligevel sluttede vi året stærkt med lanceringen af 5G og har også formået at holde niveauet, når det gælder kundetilfredshed og -loyalitet. Sidstnævnte er noget, vi sætter stor pris på fra vores kunders side. De holder ved – og det samme gør vores medarbejdere, som i løbet af 2020 har vist, hvad de er lavet af. Den dedikation og fleksibilitet, de har lagt for dagen, er et væsentligt bidrag til årets resultat,” siger Morten Christiansen han i en pressemeddelelse fra 3.

Ifølge 3 har kunderne haft et større dataforbrug under coronakrisen, hvilket både 3 og Oister har efterkommet ved at udvide datapuljerne i deres abonnementspakker.

Selskabet oplyser også, at det under krisen har investeret i forbedrede selvbetjeningsløsninger til kunderne.

Læs også: Teleselskabet 3 fortsætter med at tiltrække nye kunder - men ikke så mange som forventet

Lavere driftsresultat
I fjerde kvartal omsatte 3 for 723 millioner kroner, og de 465 millioner stammer fra serviceomsætningen.

Selskabets driftsresultatet landede på 224 millioner kroner, hvilket er 26 millioner lavere end i fjerde kvartal 2019.

På trods af tilbagegangen hæfter 3-topchefen sig dog ved, at selskabets erhvervsforretning har oplevet fremgang.

”Vores erhvervsforretning har klaret sig godt gennem 2020. Og tallene taler deres tydelige sprog. Vi vælges til, fordi vi tilbyder nemme og enkle løsninger,” siger Morten Christiansen ifølge pressemeddelelsen.

Han oplyser desuden, at 3 ser internet of things som et vækstområde i de kommende år, hvor selskabet kan tilbyder erhvervslivet rådgivning i hvordan de bedst muligt udnytter data, som bliver udvekslet via mobilnetværket.

3 oplyser endvidere, at selskabet har et mål om at runde 1,5 millioner kunder.

Læs også: 3 tænder for 5G-signalet i København og Roskilde
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


The Successful Journey to the Cloud

Cloud usage on enterprise level is growing rapidly and for good reason. With the flexibility and scalability offered by cloud, businesses and organizations can harness new technologies, increase resiliency and adapt to changing demands at an unprecedented level. In this webinar we address some of the important issues to consider when embarking on your cloud adoption journey.

21. april 2021 | Læs mere


Premium
Energistyrelsen slår fast efter flere års ballade: Sådan bør kommuner og staten udregne prisen for udlejning af arealer til telemaster
Efter flere år med meget svingende priser vil Energistyrelsen med ny vejledning have ensartet de priser, som kommuner og staten tager for at udleje arealer til teleselskabernes mobilmaster. Styrelsen peger på tre forskellige beregningsmetoder, som alle kan anvende. Se den nye vejledning med tre forslag til beregning her.
Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Overvåg kritiske industrielle systemer og beskyt dem mod angreb
Industrial Control Systems (ICS) udgør hjertet i alle forsynings- og produktionsvirksomheder og kan være overraskende sårbare overfor cyberangreb. Dette whitepaper giver et godt overblik over problematikker og muligheder for at sikre jeres systemer.