Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Her er de nye (dyre) iPads og den nye Surface Laptop - men manglen på chips kan ende med at drille både biler og bærbare

Podcast: Microsoft har lanceret nye bærbare og Apple er på vej med nye iPads - men hvor gode er maskinerne og hvem er de dyre iPads målrettet? Få svarerne her.

Der er nye Surface-maskiner klar fra Microsoft, Apple lokker med nyt grej allerede i næste uge, det er forår og du snart kan snart nyde en kold fadøl i solen. Og så er vi måske på vej ind i et nyt opsving.

Det hele kunne kort sagt være en hel del værre.

Men i horisonten truer manglen på chips – til både iPads, biler og nye computere. Det kan betyde dyrere enheder og længere leveringstider. Hvis man overhovedet så kan få udstyret.

Spørg bare de forbrugere, som vil have et nyt grafikkort eller en af de næsten uopdrivelige nye udgaver af Playstation og Xbox.

Velkommen til denne uges Inde i maskinen, hvor vi sætter fokus på teknik, dimser og Apple-rygter.

Lyt med for at få svaret på:

  • Hvem er det, som skal købe Microsofts nye laptop - og hvor gode er Surfacemaskinerne i det hele taget?
  • Hvordan er manglen på processorer og chips opstået?
  • Hvad er det for nye iPads som Apple lancerer i næste uge? Og giver det overhovedet mening med en tablet til over 20.000?

Vært på denne episode er chefredaktør Lars Jacobsen der suppleres af teknologiredaktør Niels de Boissezon og Jacob Ø. Wittorff, redaktør for digital forretningsudvikling og innovation.

Husk også du kan abonnere på Inde i maskinen på iTunes (link), Spotify (link), Google Podcast (link) eller RSS (link).

Har du kommentarer eller forslag til podcasten er du velkommen til at skrive til lja@cw.dk.

Lyt videre: Du finder alle podcast i serien her
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Udnyt ressourcerne bedre og skru op for overskuddet
Spildt arbejde, ineffektive processer og ringe forretningsindsigt er blot tre tegn på ringe ressourceudnyttelse. I dette whitepaper får du viden om, hvordan du måler ressourceudnyttelsen – og bruger indsigten operationelt, taktisk og strategisk.