Artikel top billede

Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac

En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.

Sikkerhedshuller i softwaren til iPhone, iPad og Mac-computere bliver nu lappet med nye software-opdateringer fra Apple.

Der er ifølge Apple tale om en såkaldt nulbarssårbarhed, der bærer identifikationsnummeret CVE-2021-30807.

Det er 13. gang i indeværende år, at Apple retter en nuldagssårbarhed.

Kan afvilke skadelig kode

Sårbarheden giver hackere muligheder for at afvikle abitrær kode på enhederne, hvilket kan give dem mulighed for at opnå fuld kontrol over de ramte enheder.

Apple opfordrer derfor sine bruger til at opdatere til iOS 14.7.1, iPadOS 14.7.1 og MacOS Big Sur 11.5.1.

Udover at rette sårbarheden, så retter iOS 14.7.1 også en fejl, hvor folk med en iPhone med touch-id ikke har kunne låse deres Apple Watch op med ved hjælp af deres iPhone.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere