Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Konverterbar tablet fra HP

HP EliteBook Revolve er en kraftig bærbar computer med touchskærm, som kan klappes sammen til en tablet.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Med et enkelt greb ændres HP EliteBook Revolve til en konverterbar computer, som kan tilpasses flere forskellige behov. Computeren er udstyret med tredjegenerations Intel Core-processorer og optimeret til Windows 8.

Hd-skærmen måler 11,6" og er udformet i solidt Corning Gorilla Glass. Computeren vejer blot 1,5 kg og har ramme i magnesium samt tastatur med baggrundsbelysning og mulighed for digital pen som ekstraudstyr.

Der er desuden 720p HD4-kamera, DTS Studio Sound og medfølgende Cyberlink YouCam-software, som gør det nemt at se den, du taler med, og lave video til nettet i hd.

Med 3G kan du komme på nettet, når du er på farten, og der er også tilslutninger som usb 3.0, DisplayPort og nfc. Der er også mulighed for ssd på op til 256GB som lagerenhed.

HP EliteBook Revolve er primært rettet mod virksomheder, den offentlige sektor og til kunder, som både har behov for en ultratynd bærbar computer og for en tablet med touchskærm.

Der er således virksomhedstilpassede funktioner, og som tilbehør fås en virksomhedstilpasset dock, der giver nem tilslutning af skærm, tastatur, mus eller printer.

HP EliteBook Revolve forventes at komme på markedet i hele Europa i marts 2013. Prisen er ikke fastsat endnu.

HP præsenterer samtidig det nye opladningsmodul HP Multi-Tablet, som hurtigt og enkelt kan oplade op til 10 tablets via et eneste strømudtag. Modulet passer til en række forskellige arbejdsmiljøer og sikrer samtlige tablets med en låsemekanisme og en lås med nøgle på foldelågerne.

Opladningsmodulet HP Multi-Tablet forventes at komme på markedet i hele Europa i marts 2013, og priserne for dette vil også først blive fastsat tættere på lanceringsdatoen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere