Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Symantec sikrer din virksomhed mod hacker-angreb

Symantecs nye Advanced Threat Protection hjælper virksomheder til hurtigt at opdage, prioritere og afværge avancerede cyber-angreb på tværs af IT-platforme.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Cyberangreb skifter ubesværet mellem at anvende e-mails, angribe via netværk og være målrettet mod den enkelte bruger. Dermed kan de snige sig forbi den typiske beskyttelse, som findes på separate platforme.
Symantec introducerer derfor Advanced Threat Protection, der hjælper virksomheder til hurtigt at opdage, prioritere og afværge avancerede cyberangreb.

Derfor Advanced Threat Protection

Avancerede internettrusler er konstant stigende i vores samfund i dag. Sikkerhedsspecialister kan ikke længere stole på, at de enkelte produkter kan stoppe trusler på alle platforme og kontrolpunkter. Processen med at identificere trusler mod endpoints (desktops, laptops og servere), netværk og e-mail-gateways er manuel og tidskrævende, hvilket giver hackerne et forspring.

Symantecs nye Advanced Threat Protection holder øje med mistænkelig aktivitet på alle kontrolpunkter og prioriterer de hændelser, der udgør den største risiko for organisationen. Så snart en kritisk trussel er blevet identificeret, kan den hurtigt isoleres, og nye tilfælde af samme art kan blokeres.

ATP giver kunderne mulighed for at:

Afdække en række trusler som angriber via e-mail, gennem netværk eller direkte mod endpoints. Der korreleres mellem de enkelte kontrolpunkter, og der kan søges efter indikationer på angreb på tværs af alle endpoints.

Prioritere de vigtigste trusler ved at indsamle oplysninger fra alle lokale kontrolpunkter (e-mail, netværk og endpoints) og sammenholde dem med data fra Symantecs enorme Threat Intelligence Big-Data database.
Afhjælpe trusler hurtigt via isolering af endpoints, og blokering af nye tilfælde på alle kontrolpunkter, med blot et klik, fra en enkelt konsol.

Udnytte eksisterende investeringer i Symantec Endpoint Protection og Email Security Cloud, uden at nye agenter skal installeres.

Forbedret teknologi

"Sikkerhedsspecialister er konstant på tæerne, når det kommer til at overvåge og forhindre det næste angreb på internettet," siger Gabriel Silfverhjelm, Symantecs direktør for Norden.

"Med Symantec Advanced Threat Protection forebygger vi problemerne ved at give kunderne et komplet overblik over hele virksomheden fra en enkelt konsol. Nu kan de bortfiltrere alt, der forstyrrer – og hurtigt opdage og forhindre et angreb." Symantec ATP fjerner ”støjen”, hvilket sker på forskellige måder; for det første indebærer Symantecs sikkerhedsintelligens (den enorme Threat Intelligence Big-Data database), kombineret med lokale kundedata, at virksomheden får et mere præcist overblik over de trusler, der udgør den største risiko i virksomhedens infrastruktur. Symantec ATP inkluderer også Symantec ATP Cynic, en ny cloud-baseret sandbox, der kan analysere og prioritere de mest avancerede trusler og malware. Synapse™ er en funktion, der sammenholder data fra alle kontrolpunkterne og holder øje med mistænkelig aktivitet hos alle klienter, netværk og i alle e-mails. Derefter vil aktiviteterne blive analyseret i forhold til trusler mod den pågældende organisation.

Virusfri på få minutter

"Vores nye Synapse- og Cynic-teknologier bidrager med op til 30 % bedre afsløring i forhold til eksisterende produkter på markedet," siger Symantecs sikkerhedsekspert Peter Schjøtt.

"Tidligere var en sikkerhedsspecialist tvunget til at køre manuelle kontroller for at se, om en mistænkelig fil var blokeret korrekt. Med vores nye teknologier i Symantec ATP, kan vi udføre benarbejdet for kunderne og dermed reducere den tid, de bruger på efterforskning og genopretning."

"Den gennemsnitlige virksomhed bruger 75 specifikke sikkerhedsprodukter," tilføjer Peter Schjøtt. "Denne overbelastning skaber muligheder for hackere, da det tager lang tid at afsløre, og fjerne, en potentiel trussel. Symantec ATP gør det muligt for sikkerhedsspecialister at klikke én gang og fjerne truslen overalt.”

Symantec ATP anvender de allerede eksisterende Symantec™ Endpoint Protection og Email Security.cloud hos kunderne. Det gør det muligt for kunderne at implementere en Symantec ATP-installation på under en time og søge efter virus på få minutter. Produktet kan også eksportere sin enorme sikkerhedsintelligens til tredjeparts logmanagement-løsninger, f.eks. til en Security Incident Event Manager (SIEM). I takt med at Symantec ATP udvikles, har Symantec planer om at åbne op for teknologiske partnere, herunder producenter af firewalls og andre sikkerhedsprodukter, der gør det muligt for kunderne at øge værdien af deres eksisterende sikkerhedsinvesteringer.

Symantec Advanced Threat Protection er tilgængelig nu.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere