Artikel top billede

Apple skruer op for sin streaming-satsning: På vej med meget mere indhold

Til næste vil der blive tilført meget mere indhold til Apples streamingtjeneste Apple TV+.

Det er knap to år siden, at Apple lancerede sin streamingtjeneste Apple TV+, men tjenesten halter stadigvæk et godt stykke efter store konkurrenter som Disney+, Netflix og Amazon.

Men det får ikke Apple til at kaste håndklædet i ringen. Tværtimod planlægger Apple ifølge Silicon Valley-mediet The Information at skrue markant op for sine investeringer i tjenesten.

Apple forventer således at publicere dobbelt så meget indhold på tjenesten til næste år, hvilket vil betyde, at tjenesten mindst en gang om ugen vil få tilført nyt indhold.

Derudover forventer Apple også at investere 500 millioner dollar i markedsføring af tjenesten.

40 millioner brugere

Analytikere vurdere ifølge The Information, at tjenesten har 40 millioner brugere i dag, hvor af halvdelen er betalende kunder, mens den sidste halvdel af adgang via gratis prøveabonnementer.

Apple hidtil største streaminghit er sportskomedien Ted Lasso, der netop nu er i gang med sin anden sæson.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere