Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Nu kan du streame TV og serier i din Polestar 2

Se seneste afsnit af favoritprogrammet, mens du oplader din Polestar 2, eller lad børnene se tegnefilm imens. I dag udruller Polestar DRTV til alle Polestar 2, som åbner op for helt nye muligheder for underholdning i bilen.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Med Polestars nye streamingstjeneste DRTV, der fra i dag er tilgængelig i alle Polestar 2-biler, kan man streame DR’s indhold som live-tv, film, dokumentarer og serier og meget mere, som DR har rettigheder til at vise, på bilens 11-tommers skærm, når bilen holder stille og er i parking-mode.

Om den nye funktion med DRTV, der har været to måneder undervejs, siger administrerende direktør for Polestar i Danmark, Henrik Bang:

“Vi er glade og stolte over at kunne tilbyde de mange danske Polestar 2-ejere denne nye mulighed for underholdning, der effektiviserer tiden, mens man lader og tilbyder brugerne integrerede underholdningsoplevelser. Lanceringen af DR’s streamingtjeneste i Polestars Video Player, som er designet til udelukkende at virke, når bilen er i parking-mode, er kun begyndelsen. Vi glæder os til at fylde endnu mere dansk streaming-indhold på over den kommende tid.”

Streaming i bilen er en forlængelse af os selv

Som led i Polestars vision om at tilbyde forbrugere innovativ teknologi og førsteklasses design uden at gå på kompromis med den samlede biloplevelse er Polestars Video Player med DRTV et eksempel på de mange muligheder for integrerede biloplevelser. Oplevelser, der er en forlængelse af, hvem vi er som individuelle personer, og som er mulige takket være Android Automotive OS, der styrer Polestar 2-bilens infotainmentsystem.

“Måden, vi bruger vores devices på, er en forlængelse af, hvem vi er, og vi ser ingen grund til, at bilen ikke også skulle være det. Med Video Player-appens streamingindhold er Polestar 2-brugere i stand til at gøre biloplevelsen endnu mere personlig,” siger Henrik Bang og fortsætter:

“Kombinationen af Androids velkendte og brugervenlige økosystem og Polestars platform til udvikling gør det nemt for app-udviklere at skabe og tilpasse indhold til vores kunder, så der er helt klart gode ting i vente.”

Polestars Video Player med DRTV er tilgængelig i alle Polestar 2 biler nu.

https://www.altomdata.dk/polestar-2-test-staerk-tesla-rival-med-google-ombord/




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere