Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Sonos stopper opdatering af gamle produkter

Sonos kapper endegyldigt båndet til gamle produkter som Play 5 og Connect:Amp af første generation.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Sonos mener simpelthen ikke at deres gamle produkter har den tekniske kapacitet til at følge med den udvikling, der er sket indenfor multifunktionslyd og streaming. Derfor tager producenten nu konsekvensen og stopper opdateringen af ældre produkter i sortimentet. Det gælder modeller som Connect og Connect:Amp (lanceret i 2006 og solgt indtil 2015) og første generation af Play 5.

Fra maj vil de ikke længere kunne opdateres. Det betyder at de formentlig stille og roligt vil miste funktionalitet, hvilket også kan ramme de andre, nyere Sonos-højttalere du måtte have i hjemmet.

Sonos skriver: "Uden nye softwareopdateringer vil adgangen til nogle af disse tjenester og dit Sonos-systems samlede ydeevne blive påvirket, især i takt med at Sonos’ partnere videreudvikler deres teknologi." Læs hele Sonos udmelding her.

Få rabat på nye højttalere

Producenter giver bruger to muligheder. Enten bliver du ved at bruge enhederne og ser hvad der sker. Ellers kan du gøre brug af Sonos' tilbud om at indlevere de gamle højttalere til gengæld for helt nye med 30 procents rabat. Sonos har dog lidt hug for denne "Trade Up"-kampagne, da den indebærer en rimelig aggressiv selvdestruktions-funktion, der slukker dine højttalere for altid, uden mulighed for at fortryde.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere