Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Test: Steelseries Arctis 7P+ Wireless: Få den fulde lydoplevelse på PlayStation 5

Arctis P7+ bør være højt på listen hos alle gamere og dem med en PlayStation 5 i særdeleshed.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Gameren er ikke længere lænket til en konsol eller pc. Det er nemt at flytte spillet med, hvor end man er, på sin mobil eller tablet. God lyd er dog et must, uanset hvor du spiller, og Steelseries har gjort en dyd ud af at skabe kvalitetsheadsets, der følger med dig overalt

Dette Arctis 7P+ Wireless følger designlinjen fra de øvrige Arctis-modeller med samme fine komfort og kontrol af volumen, sidetone og mikrofon-mute, men har sine egne tricks i ærmet. Først og fremmest understøtter det Tempest 3D Audio, Sonys proprietære surroundsound-teknologi til PlayStation 5.

Vi har givet det en tur med Call of Duty Cold War, Spider-Man, Miles Morales og Gran Turismo 7. Og der er virkelig noget at komme efter. Rumfornemmelsen er fantastisk, og der er en klarhed og detaljegrad, som gør, at du kan orientere dig med stor præcision.

Kompatibel med stort set alt

PS5-gameren vil derfor få fuld fordel af denne model, men selv den, der gamer på pc, Mac, Android-mobil, Nintendo Switch eller Oculus Quest 2 kan få stor glæde af headsettet. Sammen med den trådløse USB C-dongle fungerer det på alle disse enheder. Kablet tilslutning er også en mulighed, men der er ikke Bluetooth på 7P+, som der eksempelvis er på Arctis Pro. Til en pris på 1499 er det dog til at leve med. Arctis P7+ bør være højt på listen hos alle med en PlayStation 5.

Samlet vurdering: 5/6 stjerner