Artikel top billede

(Foto: Pixabay)

Frederiksberg Kommune forbyder TikTok

Frederiksberg har som en af de første danske myndigheder valgt at forbyde TikTok på kommunens enheder.

Der har ikke været mange meldinger blandt danske myndigheder om TikTok, men nu går Frederiksberg Kommune ud og blacklister det sociale medie på kommunens enheder i kølvandet på, at lignende lovgivning er blevet indført i USA.

Det skriver Radar.

"Da TikTok hverken dengang eller i dag vurderes som relevant for kommunens arbejde, er det fortsat kommunens beslutning, at applikationen ikke er risikoen værd," skriver kommunikationschef Martin Jensen til mediet.

Kommunen kan gennem it-systemet Mobile Device Systems sikre, at enhederne ikke kan downloade TikTok-appen, skriver Radar.

I USA er TikTok forbudt at bruge på enheder, der bruges i arbejdsmæssig sammenhæng af ansatte Repræsentanternes Hus. Mens flere delstater også har indført restriktioner mod appen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere