Omsætningen vokser med 169 procent hos Zoom under coronakrisen

Coronakrisen giver kronede dage til videoværktøjet Zoom. Omsætningen er vokset med 169 procent i første kvartal, og selskabet fordobler samtidig forventningerne for omsætningen til hele året. Zoom forventer nu at omsætte for 12 milliarder kroner fremfor den tidligere melding på 6 milliarder kroner.

Mens coronakrisen har sendt virksomheder verden over i dyb krise, er fortællingen en anden for videoværktøjet Zoom, der oplever kronede dage på grund af det øgede behov for virtuelle møder.

De guldrandede tider afspejles i selskabets kvartalregnskab.

I årets første kvartal er selskabets omsætningen vokset 169 procent i forhold til samme periode i 2019.

Omsætningen for årets første tre måneder i 2020 er på 328,2 millioner dollar, svarende til omkring 2,2 milliarder kroner.

Og den voldsomme fremgang kan ligeledes ses i Zooms forventninger for resten af året.

Her fordobler selskabet nemlig forventningerne til omsætningen for hele året fra op mod 915 millioner dollar til op mod 1,8 milliarder dollar.

Det svarer til en forventet stigning fra 6 til 12 milliarder kroner.

Læs også: PFA forbyder brug af Zoom: Se CIO Morten Bruun Steiners it-sikkerhedsplan her

Her er kundetallene
Af regnskabet fremgår det, at Zoom nu har 769 kunder, der betaler 100.000 dollar over en et års periode.

Videotjenesten råder desuden over 265.400 kunder med mere end 10 ansatte.

Zoom vil dog ikke afsløre tallene for det samlede antal kunder.

Læs også:Zoom vil styrke sikkerheden for betalende kunderPremium
TDC trak sig fra fiberudrulning og smækkede med døren i Slagelse Kommune: Nu graver TDC igen i kommunen
Efter flere måneders stridigheder mellem TDC og Slagelse Kommune valgte teleselskabet af afblæse fiberudrulningen i byen. Nu viser det sig, at Danmarks største teleselskab igen graver fibernet ned i kommunen.
Computerworld
YouSee lancerer ny streamingtjeneste i Danmark
Efter sommerferien går YouSee i luften med et nyt streamingtilbud til danskerne, der beskrives som et af verdens mest streamende folkefærd.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan opbevarer du effektivt og sikkert dine data – også med hybrid cloud
Cloud er her der og alle vegne. Men mange organisationer foretrækker en mere blandet tilgang, hvor dele af virksomhedens workload og it-miljøer sendes i clouden, mens andre dele placeres i andre og ofte lokale datacentre. Det stiller ofte mange forskelligartede krav til behovet for lokal storage. Men med IBM FlashSystem kan du konsolidere dit storage-behov og reducere kompleksiteten. Samtidig er FlashSystem all-flash og hybrid-løsninger bygget på et standardiseret sæt af værktøjer og APIs, som giver dig adgang til enterprise-løsninger uanset størrelsen på din organisation. I dette whitepaper fra Atea og IBM kan du læse om IBMs storeløsninger og de yderligere fordele som du kan opnå med dem.