Danske Bank opruster med nyt fintech-initiativ: Nu kan du snart be­ta­le med kon­ti i an­dre ban­ker

Det bliver snart muligt for dig at betale med konti i andre banker, hvis du bruger Danske Banks mobil-app.

Kunder hos Danske Bank kan snart foretage betalinger fra en konto i en anden bank, hvis de bruger Danske Banks mobilbank-app.

Det skriver Børsen.

Den nye funktion er blevet muliggjort af et samarbejde med den nordiske bankplatform Nordic API Gateway, der realiserer nogle af de muligheder, som bankerne fik med EU’s betalingsdirektiv PSD2, der i Danmark blev indført med den nye betalingslov, som trådte i kraft 1. januar 2018.

“Vi ved, at en mobilbank i dag skal kunne meget mere. Vi lytter til kundernes behov og forsøger at gøre vores mobilbank til kundernes foretrukne løsning ved at bygge nye services på toppen af de basale løsninger, og betalingsløsningen er bare det andet skridt på den vej,” siger Line Munkholm Haukrogh, chef for digital banking i Danske Bank, til Børsen.

Kunderne i Danske Bank har siden 2018 haft mulighed for at se kontobevægelser på konti i andre banker via Danske Banks mobilbank.

Ifølge Børsen er Danske Bank en af de første euroæiske banker, der både giver kunderne mulighed for at se kontobevægelser og foretage betalinger fra konti i andre banker.

Læs også: Almindelig bankdrift er på vej til at blive infrastruktur: "Det der betyder noget for kunderne i dagligdagen er den brugerflade og den app, som de bruger"

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
ED A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler - sådan beskytter du din virksomhed

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere


Premium
Tag med CIO Peter Cabello Holmberg bag facaden i Pandoras 'digitale powerhouse': Her er den storstilede plan
Interview: Pandoras Digital Hub er gået i luften med tre måneders forsinkelse. CIO Peter Cabello Holmberg har vist Computerworld rundt i smykkegigantens digitale innovationsenhed, der fortsat er under opførsel. Til september er det sidste byggerod erstattet af et command center for Pandoras e-commerce-platform. "Det kommer virkeligt til at gøre en forskel, det vi kommer til at arbejde med i løbet af de næste par år," lyder det.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.