Alibaba-stifter Jack Ma er ikke længere Kinas rigeste: Se hans overmand her

Jack Ma, der er medejer i nogle af Kinas største tech-sucesser som Alibaba Group og Ant Group, er ikke længere den rigeste mand i Kina. Se hans overmand her.

Den kinesiske forretningsmagnaten Jack Ma har opbygget en solid formue gennem sin karriere.

Som medstifter af Alibaba Group, verdens største e-handelsselskab, og Fintech-selskabet Ant Group, der er på vej med måske verdens største børsnotering, har den 56-årige kineser kunne kalde sig den rigeste i kina.

Men ikke længere.

Det skriver Bloomberg.

Hans formue er netop blevet overhalet af Zhong Shanshan, som hovedsageligt har tjent sine penge på Nongfu Spring Co., der sælger vand på flaske og andre drikkevare.

Ifølge Bloombergs Billionaire Index røg Zhong Shanshans formue op på 58,7 milliarder dollar - eller 375 milliarder kroner - denne uge.
Det var lige nok til overhale Jack Ma, hvis formue anslås til at være på 56,7 milliarder dollar - eller 360 milliarer kroner.

Det er den nylige børsnotering er Nongfu Spring Co., der fik kineseren formue til at vokse betragteligt.

Formuekapløbet fortsætter, og her er det værd at nævne, at Jack Ma arbejder på en gigantisk børsnotering af Ant Group.

Det kan du læse mere om her: Alibaba-stifter Jack Ma sigter mod at slå alle rekorder ved børsnotering af fintech-selskab

Jack Ma blev desuden bemærket af den danske befolkning tilbage i marts, hvor han egenhændigt valgte at donere 500.000 ansigtsmasker til det danske sygehusvæsen som corona-nødhjælp.

læs mere her: Alibaba-grundlægger donerer 500.000 ansigtsmasker til Danmark

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere


Sandheden om Schrems II – erhvervslivets nye Cuba-krise

Konsekvenserne af Schrems II kan meget vel gå hen og blive en af de største udfordringer for danske virksomheder i 2021. Så tjek ind på denne onlinebriefing, hvor den hemmelige Schrems II gæst, ComplyCloud og Datatilsynet giver dig indsigt i, hvad dommen i virkeligheden handler om, og hvilke menneskelige hensyn der ligger bag.

29. januar 2021 | Læs mere


Premium
Test: Kæmpestort gaming-headset er perfekt til dine lange Teams-møder - men har også nogle besværligheder
Længe før vi andre blev slået hjem til hjemmekontorets endeløse webmøder har gamerne gennemskuet behovet for komfortabelt grej. Så vi tog danske EPOS top gamingheadset med på arbejde. Læs testen her.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.