De nye Airpods Pro ventes at få et nyt rundt design, hvor den karakteristiske mikrofon-stilk helt er blevet fjernet, lyder det fra Bloomberg.

Apple kan være på vej med en stribe nye lyd-produkter: Helt friske AirPods kan være klar efter nytår

En opdatering af Apples kollektion af høretelefonerne kan stå foran en større overhaling, lyder det fra et amerikansk medie.

Apple kan være på vej med helt nye udgaver af et af selskabets største succesprodukter i de seneste år.

For ifølge det amerikanske erhvervsmedie Bloomberg barsler Apple i øjeblikket med de næste udgaver af høretelefonerne Airpods og Airpods Pro.

Ifølge mediet arbejder Apple både på den tredje generation af den billigste model, der blot hedder Airpods, samt på den anden generation af de dyrere Airpods Pro.

Læs også: Airpods Pro sælger som varmt brød: Apple forventer at fordoble høretelefon-salget

Nyt design
Den nye udgave af de billigste Airpods vil få et design, der minder om de nuværende Airpods Pro og vil samtidig få forbedret batteritid. Til gengæld ventes det ikke, at de får aktiv støjreduktion.

Bloombergs kilder oplyser samtidig, at de nye Airpods Pro ventes at få et helt nyt rundt design, hvor den karakteristiske mikrofon-stilk helt er blevet fjernet.

Det er uvist, hvornår de nye Airpods og Airpods Pro bliver lanceret, men ifølge Bloomberg arbejder Apple på at få de billigere Airpods klar til lancering i det første halvår af 2021.

Overvejer ny højttaler
Apple lancerede for nylig en ny og billigere udgave af Homepod-højttaleren, Homepod Mini, og ifølge Bloomberg overvejer Apple også at lancere en ny Homepod-højttalere, der i både pris og størrelse placerer sig mellem den oprindelige Homepod og Homepod Mini.

Der har desuden været vedholdende rygter om, at Apple arbejder på et par såkaldte over-ear-hovedtelefoner, der menes at få navnet AirPods Studio.

Ifølge Bloomberg skulle de nye hovedtelefoner være gået i produktion for et par uger siden, men de planer er angiveligt blevet ændret, fordi indledende test har vist at hovedbåndet har været for stramt.

Læs også: Her er Apples helt nye billige Mini-højttaler, der skal tage kampen op med Amazon og Google
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Customer Experience 2021 - fokus på CX-strategi og teknologi til at forankre kundeoplevelsen

De gode kundeoplevelser er altafgørende for virksomheden, og netop derfor er det nødvendigt at have fokus på CX-strategi og teknologi, der kan være med til at forbedre kundeoplevelsen endnu mere. Det kræver tid og ressourcer, men det gavner hele virksomheden på lang sigt.

03. december 2020 | Læs mere


Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere


Er du klar til at rekruttere de attraktive it-talenter i 2021?

Hvad betyder aller mest for danske it-kandidater, og har corona været med til at skubbe til it-kandidaternes værdisæt? Det gennemgår vi på denne times webinar, hvor der naturligvis også vil være plads til spørgsmål og mulighed for videre dialog.

10. december 2020 | Læs mere


Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Overser du muligheder for at optimere din Dynamics-investering?
Der er omfattende og ofte oversete muligheder for at understøtte centrale forretningsprocesser med Dynamics 365 Finance & Operations. For eksempel i form af fuld EDI-integration, som optimerer logistik og forsyning. Eller ved at automatisere håndteringen af konsignation eller centrale processer vedrørende elektronisk dokumentflow og dropshipping. Læs mere i dette whitepaper, der også går i dybden med fire konkrete cases.