Artikel top billede

Frygt for ny corona-bølge tvinger Apple til kovending: Tilbagevending til kontorerne udskydes

De ansatte hos Apple skal alligevel ikke som planlagt returnere til kontorene til september. Frygten for en ny smittebølge har fået iPhone-producenten til at udskyde planerne med mindst en måned.

Det var meningen, at Apples ansatte skulle returnerer til kontorerne allerede i løbet af september.

Men frygten for en ny smittebølge som følge af den nye mere smitsomme delta-variant har fået iPhone-producenten til at udskyde tilbagevendingen med mindst en måned.

Det skriver det amerikanske medie Bloomberg, som samtidig oplyser, at Apple har lovet de ansatte et varsel på mindst en måned, før de bliver pålagt at returnerer til kontorerne.

Så sent som i juni meddelte Apples topchef Tim Cook ellers, at de ansatte fra starten af september skulle begynde tilbringe mindst tre dage om ugen på kontoret.

Utilfredshed hos ansatte

Meldingen fra Tim Cook i juni førte ifølge amerikanske medier mishagsytringer hos en del af de ansatte, der ønskede at bevare muligheden for at arbejde hjemmefra på frivillig basis.

Det er dog ikke alle de ansatte hos Apple, der har arbejdet hjemmefra.

Ifølge Bloomberg har visse medarbejdere under coronapandemien skulle møde ind et begrænset antal dage om ugen.

Hos Silicon Valley-rivalen Facebook har man derimod valgt at indføre hjemmearbejde som en permanent mulighed. Dog med en anbefaling om, at man møder ind på kontoret 50 procent af tiden.

De ansatte kan også anmode om at arbejde hjemmefra på en mere fast basis, hvis de vælger at flytte længere væk fra deres arbejdsplads. Facebook forbeholder dog sig ret til at sænke deres løn, hvis de vælger at flytte til et område, hvor leveomkostningerne er lavere end i Silicon Valley.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Microsoft drosler ned for lancerings-tempoet for Windows Server: Vil fremover udsende nye releases med flere års mellemrum
Microsoft skrotter sin hidtidige hastige udrulningsplan for Windows Server. Fra og med lanceringen af Windows Server 2022 vil Microsoft udsende nye releases hvert andet eller tredje år.
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Går du glip af fordelene ved at være på flere online markedspladser?
Der er store fordele ved at være på flere e-handelskanaler – men potentielt også mere besvær. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du optimerer indsatsen og samler det hele i én platform.