Jeg har 3.500 kroner - hvilken bærbar computer skal jeg købe?

Bærbare computere findes i alle afskygninger. Ofte har vi fingrene i de dyreste, men også enten mest kraftige eller mest mobile bærbare, men kan man købe en billig bærbar, som stadig giver en god oplevelse. Hvis ja: hvilken vil DU så foreslå dine medlæsere?

Det er en jungle at finde den rigtige computer til den rigtige pris.

Det er derfor, at venner, bekendte og familie (alt for) ofte spørger, hvad de egentligt skal købe. 

Og spørgsmålet er rigtigt relevant.

Derfor vil vi gerne spørge alle læsere af Computerworld.dk, hvilken computer for 3.500 eller under, som I vil foreslå, hvis nogen spurgte jer. 

Reglerne er simple: 

1) Maskinen skal være 16 tommer eller mindre, så den kan komme med i på arbejde/i skole/på tur.

2) Den skal kunne købes fra ny i en dansk butik.

3) Den skal kunne køre Facebook, Netflix og kontorprogrammer - men spil er ikke så relevante i denne prisklasse.

4) For at holde det enkelt så holder vi os til Windows-maskiner. Vi ved, at Chromebooks og Linux-distro'er er spændende og skarpe på prisen, men lad os lege, at maskinen er til en mainstreambruger.

Vi glæder os til at høre jeres bud - og hvilke kompromisser, I finder relevante i den prisklasse.

Kommentarfeltet er åbent...Premium
Bankdata efter hård kritik af it-sikkerheden fra Finanstilsynet: Vi kan godt genkende kritikken
Interview: Bankdata kan godt nikke genkendende til den række af kritik-punkter, som Finanstilsynet retter mod selskabets it-sikkerhed. Men der er en god forklaring, mener compliance-direktør Lene Weldum.
Computerworld
Spotify på vej med kæmpe satsning: Vil være mere end blot en musikstreamingtjeneste
Svenske Spotify er klar med en række nyheder, der rækker længere end blot lyd.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Digital transformation tvinger organisationer til at nå deres digitale mål på nye måder
Allerede for to år siden hævdede nordiske virksomheder, at virksomhedernes konkurrenceevne og sågar overlevelse var afhængig af en vellykket digitalisering. De var klar, fulde af håb og på vej mod det digitale paradis. Hvordan gik det så? Hvor er de nu? For at finde ud af det, interviewede DigiPlex og Norstat 377 forretningsledere og IT-beslutningstagere fra organisationer fordelt over hele Danmark, Sverige og Norge om deres digitaliseringsfremskridt, om hvordan de har håndteret pandemien, og om hvordan IT understøtter eller står i vejen for indfrielsen af deres bæredygtighedsmål. DigiPlex kan nu dele en rapport med resultaterne fra undersøgelsen samt tanker om, hvordan man håndterer dem. De deler også nogle nyttige tips til, hvordan man skaber en pålidelig infrastruktur, der kan tilskynde til og understøtte ambitioner i den digitale økonomi. Læs mere i rapporten Nordic Data Center Trends 2020: Riding out the Storm.