Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Lille billig dims giver perfekt Bluetooth-forbindelse i din Windows-pc

Creative BT-W3 løser et evigt problem for Windows-brugerne, der bander over ringe Bluetooth. Den kan også bruges til spillekonsoller og Mac og har AptX til lydoverførelse i høj kvalitet.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Har du prøvet at koble et almindeligt Bluetooth-headset til en Windows-pc kender du problemet. Det er helt ufatteligt så ringe det fungerer. Engang imellem må man bare give op. Det er derfor mange headsets til gaming eller videoopkald kommer med deres egen trådløse dongle, der kan sikrer smidig forbindelse.

Det er imidlertid også muligt at løse problemet med Creative BT-W3. En diskret lille dongle, der ene og alene har det formål at sikre god Bluetooth-forbindelse. Det gælder såvel fra pc'en som Mac-computere og spillekonsoller som PS4 og Nintendo Switch.

Vælg dit codec

Udover en stabil Bluetooth 5.0-forbindelse tilbyder den lille dongle også de flere af de teknologier, der kan optimere den trådløse lyd. Det gælder codecs såsom aptX Low Latency og aptX HD, som er ideelle til musik og aptX LL, der sikrer film- og spiloplevelse med et minimum af forsinkelse. Latenstiden er helt ned til 40ms.

Der er en valgbar codec-skifter, som gør det muligt at vælge codec blot ved et tryk på en knap.

Dertil kommer en god gammeldags 3,5 mm analog mikrofon til stemmechat. Trådløse opkald kan foretages nemt med HFP-funktionen.

Creative BT-W3 koster 39.99 euro (cirka 300 kroner) og kan købes på Creative.com.

https://www.altomdata.dk/guide-faa-styr-paa-bluetooth-i-windows-10/
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere