Christina Sulebakk er ny general manager for HBO Europe. Foto: WarnerMedia.

Dansker bliver europæisk chef for international streaming-gigant

Christina Sulebakk er ny general manager for HBO Europe.

Danske Christina Sulebakk er ny general manager for HBO Europe med øjeblikkelig virkning.

Danskeren får ansvaret for både tv-stationer og streamingtjenester.

Hun afløser Hervé Payan, der har været administrerende direktør for HBO Europe i otte år, og som forlader selskabet i slutningen af august.

Det fremgår af en meddelelse fra HBO-ejeren WarnerMedia.

Christina Sulebakk, der har arbejdet for HBO i forskellige roller siden 2012, skal referere til Priya Dogra, der er president for WarnerMedia Entertainment Networks, EMEA og APAC.

"Christina er en enormt talentfuld leder, der har været en vigtig faktor for HBO Europes succes. Hun har en dyb forståelse for direct-to-consumer-markedet, og hun har spillet en central rolle i udviklingen af vores internationale planer. Hun bliver en nøglefigur, når det kommer til at skabe vækst for os i Europa," lyder det fra Priya Dogra i meddelelsen.

Læs også: YouSee lancerer ny streamingtjeneste i Danmark

Bor i Købenahvn
Christina Sulebakk har gennem sine otte år hos HBO boet i både Madrid, Budapest og New York, men i øjeblikket bor hun i København.

“Jeg kunne ikke være mere begejstret for min nye rolle og vores ambitiøse planer for HBO Europe. At arbejde med dette ikoniske brand med usædvanligt talentfulde kolleger på en så vigtig tid i branchen har været en lærerig og berigende oplevelse. Jeg kan ikke vente med at komme i gang med de muligheder, der ligger foran os, og at bygge videre på det stærke fundament, der er Hervé Payans arv," lyder det fra Christina Sulebakk i meddelelsen.

Herfra skal hun altså tage kampen op mod de andre internationale streaminggiganter som Disney+, der lanceres i Danmark til september, og Netflix.

Læs også: Nu kommer Disney+ til Danmark: Her er prisenPremium
Per Kogut ser tilbage på halvt år med kontroltab: "Jeg havde håbet, at jeg kunne være mere i kontrol, end tilfældet har været"
Interview: NNIT-boss Per Kogut har udpeget tre nøglepunkter, der beskriver selskabets første seks månender i 2020. Problemet er bare, at han kun kan kontrollere et af punkterne. Det huer ikke topchefen. "Vi er hverken i kontrol med corona eller, hvad Novo Nordisk gør, så vi er kun i kontrol med vores nye strategi," siger han.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
God it-sikkerhed kræver hurtige og kontinuerlige opdateringer på tværs af dit it-landskab
Konsekvenserne kan være uoverskuelige, når en it-kriminel får adgang til virksomhedens systemer. Typisk kan tabet af tid, tabet af indtægter og tabet af omdømme gøres op i millioner. I dette whitepaper kan du derfor læse om fordelen ved kontinuerligt at arbejde med it-sikkerhed og sårbarheder – og hvordan du kan sikre hurtige og kontinuerlige opdateringer på tværs af dit it-landskab. Også uden at skulle bruge dagevis på at researche trusler og de relevante opdateringer.